Moskisvet.com
Scott Disick in Kourtney Kardashian

Novice

Šov Kardashianovih ušel nadzoru: ustrelil ga je in odrl!

N.J.
28. 03. 2013 15.12
40

V zadnji epizodi resničnostnega šova 'Kourtney and Kim Take Miami' se je mož Kourtney Kardashian Scott Disick odpravil na lov na aligatorja. Žival je ustrelil v glavo, odrl in 'očistil' njeno notranjost, vse skupaj pa še ne bi bilo tako sporno, če ne bi tega počel vpričo kamer.

Preden se je odpravil na svoj 'reptilo-ubijalski' pohod, je Scott Disick poskušal prepričati svoje prijatelje, naj se mu pridružijo. "Potrebujem nove smešne čevlje iz aligatorjeve kože," jim je dejal in nadaljeval: "Prav to bom storil. Odrl ga bom in si dal narediti čevlje iz njegove kože. Aligatorjem bomo dali malo vina, dobri bomo do njih in jih nato ubili."

Ko je eden od Scottovih prijateljev le podvomil v lovski pohod, mu je Scott hladno odgovoril: "Vseeno mi je. Lahko pokličeš tudi PETA, sporoči jim mojo telefonsko številko in elektronski naslov.''

Disick se je nato odpravil na lov na Florido, na kmetijo, ki je v lasti družine filmske igralke Vienne Girardi in tam ustrelil aligatorja naravnost v glavo. Kasneje je svoje ubijanje začel opravičevati. Pred kamerami je povedal: "Ustreliti aligatorja v glavo, naravnost med oči, je najbolj humano ... Če tega ne bi storil jaz, bi kdo drugi.

Sprožil val ogorčenja

Na Floridi je popolnoma legalno loviti aligatorje, a vendar je epizoda resničnostnega šova močno razburila organizacijo International Reptile Rescue (IRR). "Tistega aligatorja ni ubil, temveč umoril," je za TMZ izjavil predstavnik IRR. "Pošteno bi bilo, če bi mu poškodovali obe stegni, samo toliko, da bi začel krvaveti, nato pa bi ga vrgli med aligatorje. A ne med velike, temveč tako majhne, da bi meso z njega trgali počasi in boleče."

Skupina, ki se bori za pravice živali, pa ni edina, ki jo je Scotoovo dejanje razburilo. Igralka Tori Spelling je na Twitterju zapisala: "Je še koga razburila današanja epizoda oddaje 'Kourtney and Kim Take Miami?' Ubijanje aligatorjev pred kamero, to izkoristiti za zgodbo in se še norčevati zraven, me je pahnilo čez rob!" Shannon Elizabeth pa je dodala: "Mislim, da je več kot grozno, da je Scott v šovu ubil aligatorja. Pravzaprav so pokazali, kako strelja!! Raba orožja je za strahopetce in šibke, to ni pošten boj. Sramujem se oddaje!" Odzvala pa se je tudi PETA. "Samo majhen človek živali ubija za zabavo. Bolečina, ki jo je aligator občutil, ko ga je Scott živega odiral za čevlje, je bila resnična."

 

 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (40)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497