Moskisvet.com
Andressa Urach - 3

Novice

Resnica o Ronaldovi ljubici!

N.J.
11. 12. 2014 13.47
21

Brazilska lepotička, ki je širši javnosti postala znana kot ljubica Cristiana Ronalda, je nedavno šla pod nož, a po operaciji so se pojavili hudi zapleti. Zdaj je znano, kaj naj bi se ji pripetilo!

Andressa Urach - 2
Andressa Urach - 2 FOTO: Instagram

Brazilka naj bi bila zdaj že v stabilnem zdravstvenem stanju, poročajo brazilski mediji. Kot še pišejo, je dekle v bolnišnici od 29. novembra, do zapletov pa naj bi prišlo, ker si je v stegna vbrizgavala hidrogel.

Čaka jo še nekaj manjših posegov, nato pa se namerava starleta odpovedati vsem možnim vsadkom in plastičnim operacijam, ki jih je še načrtovala. Postati si želi ambasadorka žensk, ki so šle skozi podobno preizkušnjo. »Moje telo je začelo vpijati gel, lepi se na moje mišice in tkivo odmira. Čutim neznosne bolečine, jemljem morfij vsake 4 ure in antibiotike,« je zadnje sporočilo, ki ga je zapisala, preden so jo hospitalizirali.

Za Andresso Urach je svet slišal, ko je ta javno izjavila, da je nogometaš Cristiano Ronaldo svojo drago Irino Shayk prevaral prav z njo. Govorice je sprožila 48 ur pred polfinalno tekmo v Ligi prvakov, a je Cristiano tedaj govorice zanikal kar prek Facebooka.

Andressa Urach - 3
Andressa Urach - 3 FOTO: Instagram


 

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497