Moskisvet.com
Tim-Kevin Ravnjak

Novice

Oglas

Renault Clio GT: Tim-Kevin Ravnjak skočil iz devetih metrov

T.M.
03. 12. 2014 14.04
0

Tim-Kevin Ravnjak - deskar na snegu prostega sloga, ki je na zimskih olimpijskih igrah v ruskem Sočiju, s komaj sedemnajstimi leti, dosegel 8. mesto v snežnem žlebu je 5. novembra je dopolnil osemnajsti rojstni dan in ob tej priložnosti prejel pravo darilo ob pravem času – eno leto bo svoje spretnosti dokazoval ne samo na svoji deski, temveč tudi z novim Renault Cliom GT.

Tim-Kevin Ravnjak
Tim-Kevin Ravnjak FOTO: Samo Vidic

V sodelovanju z družbo Renault Nissan Slovenija je nastal video, v katerem se je Tim-Kevin prvič poskusil v vožnji na snegu, za konec pa je svojega Clia dvignil devet metrov visoko ter z desko iz prtljažnika skočil v globino.

Slovenski deskar Tim-Kevin Ravnjak je skupaj s profesionalnim inštruktorjem vožnje in družbo Renault Nissan Slovenija, izvajal drzne vragolije. Ekipa je Renault Clio s Timom-Kevinom v prtljažniku dvignila na višino devet metrov, od koder se je mladi deskar brez strahu pognal v globino. Za nagrado in ob polnoletnosti pa je v enoletno uporabo prejel novega športnega sopotnika, Renault Clio GT.

Ob tej priložnosti je Tim-Kevin Ravnjak dejal: ''Vesel sem podpore in zaupanja ekipe Red Bulla ter priložnosti, ki mi jo je ponudilo podjetje Renault Nissan Slovenija. Priprave na snemanje in sama izvedba skoka je bila precej težavna tudi zaradi pomanjkanja snega in slabih vremenskih razmer. A uspelo nam je.''

Tim-Kevin Ravnjak
Tim-Kevin Ravnjak FOTO: Samo Vidic

''Deskarji na snegu so znani po ''hoji po robu'', pogumu in odlični fizični pripravljenosti. Triki, ki jih izvajajo v snežnem žlebu so dobro premišljeni in načrtovani do zadnje podrobnosti. Izbira pravega avta za Tim-Kevina je bila tako rezultat tehtnega premisleka. Clio GT je športen, a hkrati izjemno varen avto – idealen za športnika, ki verjame, da bo šel do konca, vse do vrha,'' so na Renault Nissan Slovenija pojasnili, zakaj so se odločili za podporo Timu-Kevinu Ravnjaku.

Tim-Kevin Ravnjak je s pomočjo svojega znanja, talenta in trdega dela s komaj 17 leti prišel do izjemnih rezultatov v svoji disciplini. Njegovi skoki so iz sezone v sezono višji, drznejši in popolnejši. Vse najboljše, Tim-Kevin in veliko varnih zavojev na cesti in dobrih ter drznih trikov na snegu v novi sezoni!

 

Nakupuj preko spleta
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376