Moskisvet.com
Rebel Wilson

Novice

Rebel Wilson priznala: ''Plačali so mi, da ostanem debela''

A.P.
19. 06. 2020 13.44
2

Običajno modna in zabavna industrija ženske silita, da so karseda vitke, avstralska filmska igralka Rebel Wilson pa je razkrila, da so ji v Hollywoodu plačali, da je ostala debelušna.

Ena najbolj priljubljenih debelušnih igralk Rebel Wilson je v zadnjih mesec odvrgla kopico kilogramov. V to je niso prisilili trendi ali kariera – ravno nasprotno. Zaradi nje je dolgo časa nosila odvečne kilograme. Potem ko so se mediji razpisali o tem, da je, podobno kot pevka Adele, izgubila veliko kilogramov, je pojasnila pravi razlog.

Rebel Wilson v filmu Prava nota.
Rebel Wilson v filmu Prava nota. FOTO: Profimedia
Preživel koronavirus, potem pa ga je skoraj kap, ko je prejel račun za zdravljenje
Preberi še
Preživel koronavirus, potem pa ga je skoraj kap, ko je prejel račun za zdravljenje

Dejala je, da so ji v Hollywoodu plačali, da je ostala obilnejša in se je bala, da bi si s hujšanjem uničila kariero. Zdaj se je odločila, da bo namesto kariere na prvo mesto postavila zdravje in je na ta račun že izgubila več kot 18 kilogramov.

Zaradi kariere je ostajala debelušna.
Zaradi kariere je ostajala debelušna. FOTO: Profimedia
Vitka kot še nikoli: Adele še naprej preseneča s postavo
Preberi še
Vitka kot še nikoli: Adele še naprej preseneča s postavo

''Pri nekem poslu so mi mastno plačali, da sem se zredila in take stvari ti lahko zmešajo glavo,'' je pojasnila Avstralka. ''Marca sem dopolnila 40 let in se odločila, da bo to leto, ko se posvetim zdravju. Prvi cilj ni, da izgubim določeno število kilogramov, pač pa to, da se psihično soočim s tem, zakaj sem se prenajedala,'' je pojasnila zvezdnica filmov Prava nota, ki je priznala, da jo je misel na kilograme psihično bremenila. Njen cilj je biti srečna in zdrava, upa pa, da ji bo uspelo težo spustiti na 75 kilogramov, kar bo, kot pravi, od nje še naprej zahtevalo vsakodnevno predanost in voljo. ''Z Rebel se osredotočava na to, da uživava v treningih in pri tem narediva nekaj za njeno telo,'' pa je dejal njen osebni trener Jono Castana Acer.

Odvečni kilogrami se pridno topijo.
Odvečni kilogrami se pridno topijo. FOTO: Profimedia
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382