Moskisvet.com
Banana

Novice

Odziv, ki stopi srce: razveselila se je najslabšega božičnega darila

A.P.
23. 12. 2019 08.27
1

Bliža se božič, poleg silvestrovega vrhunec veselega decembra, ko se bodo pod božičnim drevescem bleščala darila. Žal je tako, da so darila postalo bistvo božiča. Kaj starši sporočamo svojim otrokom z darili, ki jih puščajo pod smrečico ali v nogavici? Če je odziv otroka ob darilu, kakršnega je prejela mala Aria, v vzgoji vsekakor niste zgrešili.

Vsi starši svojim otrokom ne morejo omogočiti božiča, kot bi si morda želeli, a kako malo je v resnici potrebno, če je vzgoja prava, da so otroci srečni, je pokazal odziv dveletne deklice.

Vroča Kaja z novoletno zaobljubo
Preberi še
Vroča Kaja z novoletno zaobljubo

Kaj je dobro božično darilo? Tisto, o katerem so odrasli razmislili in so se odločili, da ga bodo otroku dali. Pa čeprav to ni to, kar si je otrok zaželel. Otroci so v dobi potrošništva postali precej bolj zahtevni kot nekoč in niso več zadovoljni z malenkostmi oz. drobnimi pozornostmi. Tako se na seznamu božičnih želja že pri najmlajših pojavljajo elektronske naprave, število daril pod drevescem pa se zdi, da z leti samo raste in raste.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Bi se vaš otrok razveselil tako preprostega darila, kot je čokolada? Oče, ameriški vloger, ki se skriva za umetniškim imenom Lgnd, je svoji hčerki storil še ''hujše''. Želel je preveriti, ali bo njegova dveletna hčerka zadovoljna z ''najslabšim božičnim darilom''. Z mamo sta ji namreč v ovojni papir zavila banano.

Kakšno darilo! Messi Slovencu uresničil življenjske sanje.
Preberi še
Kakšno darilo! Messi Slovencu uresničil življenjske sanje.

Čeprav ni šlo za pravo božično darilo, ju je iskren odziv hčerke pozitivno presenetil, saj je bila malčica naravnost navdušena nad njim, čeprav je šlo zgolj za banano. Njeno pristno veselje je hitro postala uspešnica na družbenih omrežjih. Podobno sta pretekli božič storila sinu Justicu, ki se je darila prav tako razveselil.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382