Moskisvet.com
Brian Presley

Novice

Razkril temno plat filmske slave in boj z alkoholom

M. S.
09. 06. 2023 05.00
0

Ameriški igralec in režiser Brian Joshua Presley je odraščal v krščanski družini. Žal pa mu je temna plat filmske slave prinesla tudi težave s psihičnim zdravjem in alkoholom.

Brian Joshua Presley je znan ameriški igralec in režiser, ki je pridobil prepoznavnost s svojimi vlogami v priljubljenih televizijskih serijah, kot so Beverly Hills, 90210, Any Day Now in 7th Heaven. Odraščal je v krščanski družini, kjer so bili odnosi med družinskimi člani zelo dobri. Vzgojen je bil v duhu etike in morale, kar je močno vplivalo na njegovo življenje. Po uspešnih nastopih na televiziji je Brian dobil vlogo v ameriški telenoveli Port Charles, kjer je tudi spoznal svojo bodočo ženo in mamo njegovih treh otrok Erin Hershey Presley.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

V tistem času je užival v slavi in uspehu, a žal je zvezdnik začel doživljati težave s stresom, ki so ga vodile v zlorabo alkohola. Posledično je prihajalo do številnih neizpolnjenih obljub, grenkih obtožb in finančnih izgub. Brian je začel tudi boj z depresijo, kar je še dodatno poslabšalo njegovo odvisnost od alkohola. Kljub prizadevanjem njegove žene, da bi ga vsako nedeljo pritegnila k cerkvenim obredom, je bilo Brianovo psihično zdravje tako slabotno, da so bili vsi poskusi neuspešni. Leta 2010 je bil hospitaliziran zaradi zgodnje stopnje odpovedi jeter in ledvic, kar je bila posledica njegovega težkega življenjskega obdobja. Po tem težkem padcu je Brian našel notranji mir in ponovno obudil ljubezen do vere.

Brian Joshua Presley
Brian Joshua Presley FOTO: Profimedia

Skozi dolg program znotraj cerkve, ki je vključeval 12 korakov, se je soočil s svojimi težavami, premagal odvisnost od alkohola in ponovno našel stabilnost v svojem življenju. Vztrajno je delal na svojem duševnem zdravju in novem načinu življenja, ki je temeljil na verskih vrednotah, ki so bile zanj ključnega pomena. 

V enem izmed intervjujev je Brian razkril, kako je kljub temnim obdobjem v svojem življenju našel pot nazaj k zdravju, notranjemu miru in veri. "Edini način, da sem se vrnil na površje, je bil, da je Jezus potegnil vrv."

Vsi oboževalci Briana Presleyja lahko spremljate njegov akcijski film "The Great Alaskan Race" v nedeljo, 11. junija, ob 13.20, na POP TV. Film, posnet po resnični zgodbi, se osredotoča na pogumnega aljaškega gonjača Leonarda 'Seppa' Seppala in njegovega psa Toga. Po ženini smrti je Sepp ostal sam in skrbel za hčerko Sigrid. Toda ko pozimi majhno mesto sredi Aljaske zajame snežni vihar, se med otroki pojavi smrtonosna davica, za katero zboli tudi Sigrid. Ker je mesto popolnoma odrezano od sveta, se Sepp prostovoljno javi, da bo odšel po zdravilo v najbližjo bolnišnico. Seppa in Toga čaka naporno potovanje po snegu, mrazu in vetru, med katerim se bosta morala soočiti z nepričakovanimi izzivi, če se želita še pravočasno vrniti v domače mesto.

The Great Alaskan Race
The Great Alaskan Race FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376