Moskisvet.com
Putin - 1

Novice

Razkril skrbno varovano Putinovo skrivnost!

N.J.
03. 02. 2015 08.06
20

Ruski predsednik Vladimir Putin skrbno varuje svojo zasebnost in zasebnost družine. Kot kaže, je eden izmed njegovih nasprotnikov le posegel v njegov svet in objavil ime dekleta, ki naj bi bil pravzaprav vzdevek, za katerim se skriva Putinova hči.

Putin - 3
Putin - 3 FOTO:
Putin - 4
Putin - 4 FOTO:

Putinova družina je skoraj tako varovana, kot bi šlo za državno skrivnost. Še posebej pred sojem žarometov Putin varuje svoji dve hčeri, 28-letno Yekatarino in 29-letno Mario. Opozicijski bloger Alexei Navalny je na svojem Facebooku objavil zapis, v katerem je Katarino Valadimirovno Tikhonovo označil kot odgovorno osebo pri organizaciji, ki sodeluje z moskovsko univerzo, kot Putinovo hči.

V povsem ločenem poročilu RBC Daily je Tikhonova omenjena med osebami, ki naj bi prejele okoli 1,46 milijona evrov sredstev za izgradnjo novih prostorov univerze (projekt naj bi bil vreden 2,26 mio evrov), a tu povezave s Putinom ni omenjene. A Navalny je na Facebooku objavil: »RBC (oni so 'kul'!) so včeraj našli Putinovo hči na Znanstvenem svetu Univerze v Moskvi.« Poleg tega je objavil tudi video plesnega prvenstva v poljskem Krakovu, kjer naj bi Katerina plesala. Trditev, da gre za Putinovo hči, je potrdil tudi vir, ki sodeluje s tamkajšnjo univerzo. O Katerini je poročal tudi Bloomberg, kjer so jo prikazali kot tekmovalno plesalko, ki je s soplesalcem Ivanom Klimovim »lansko leto pristala na šestem mestu na Evropskem prvenstvu v akrobatskem rock'n'rollu v Kaliningradu«.

Putinovi možje so vse skupaj zanikali. Dekleta naj ne bi poznali. Ruski diplomat Dmitry Peskov je, ko so ga vprašali, ali Putinova hči dela za univerzo, med drugim izjavil: »Ne vem. To ni moje delo. Ukvarjam se s predsednikom in ne z njegovimi otroki.«

Sergey Aleksashenko, član opozicije, je objavo blogerja postavil pod vprašaj, saj naj ne bi bilo primerno, da ima takšen položaj, če je res njegova hči. »Če je to res njegova hči, je Vladimir Putin prekoračil eno izmed rdečih črt, ki jih je nekoč začrtal,« je izjavil.

Nihče ne ve ničesar ...

Putin je glede družine tako skrivnosten, da večina Rusov niti približno ne ve, kakšni sta njegovi hčerki. Tudi ni javno znano, kje njegova nekdanja žena Ljudmila, s katero ima obe hčerki in od katere se je lani dokončno ločil, živi. Je pa novembra lani izjavil, da obe njegovi hčerki živita v Rusiji in da ju vidi enkrat ali dvakrat mesečno.

Mediji so sicer poročali, da je Maria živela na Nizozemskem, dokler ni bilo letalo Malaysia Airlines flight MH17 nad Ukrajino sestreljeno in je umrlo kar 298 ljudi, med katerimi so bili večinoma Nizozemci. Takoj po nesreči naj bi zapustila Nizozemsko.

Putin - 2
Putin - 2 FOTO:

Putinov predstavnik za javnost je pred leti zanikal govorice, da naj bi se njegova mlajša hči Yekaterina poročila s sinom južnokorejskega generala.

Putin in Ljudmila sta junija 2013 v televizijskem intervjuju najavila, da se razhajata, aprila lani pa sta se tudi uradno ločila po več kot 30 letih zakona. Leta 2008 je sicer Putin javno zanikal govorice, da naj bi se pripravljal na poroko z olimpijsko ritmično gimnastičarko Alino Kabayevo, rojeno leta 1983. Že tedaj je medijem velel, naj ne vtikajo nosu tja, kamor ni treba. Kako se bo tokrat zaključila zgodba, ni znano. 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497