Moskisvet.com
Angelina je velika ljubiteljica tetovaž.

Novice

Je to Bradova skrivnost?

N.J.
19. 05. 2014 09.30
5

Čeprav je po tetovažah bolj znana Angelina Jolie, v telesnih poslikavah za njo ne zaostaja prav veliko niti njen mož Brad Pitt, ki je pred kratkim razkril novo.

Bradovo nadlaht krasi nova tetovaža.
Bradovo nadlaht krasi nova tetovaža. FOTO: profimedia
Slavni hollywoodski zvezdnik Brad Pitt se je pred kratkim pridružil svojemu dobremu prijatelju, prav tako igralcu, Matthewu McConaugheyju v New Orleansu, kjer sta skupaj zaigrala igro bejzbola.

Igralca sta seveda pritegnila veliko pozornosti oboževalcev in paparacev ter se jih odločila pozdraviti s hotelskega balkona. Ko je na balkonu dvignil roke, da bi pomahal, je Brad Pitt nepričakovano razkril nekaj, kar je doslej uspešno skrival - novo tetovažo. Tetoviral naj bi si verz Rumija, slavnega perzijskega islamskega filozofa, teologa, pravnika in pesnika iz 13. stoletja.

RadarOnline piše, da naj bi Brad in Angelina razmišljala o tem, da si bosta v čast njuni težko pričakovani poroki dala narediti enako tetovažo. "Brad si resnično želi nekaj posebnega. Res da je odločitev nenavadna, a odločila sta se, da si bosta dala narediti identično tetovažo, na identični del telesa." 50-letni igralec in njegova 38-letna partnerica namreč delita strast do telesnih poslikav.

Kljub temu, da jih redko razkazuje, naj bi Brad imel na svojem telesu vsaj 9 tetovaž, Angelina pa več kot ducat, vključno z geografskimi koordinatami rojstnih krajev njunih otrok.

Angelina je velika ljubiteljica tetovaž.
Angelina je velika ljubiteljica tetovaž. FOTO:

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382