Moskisvet.com
Feldman Corey

Novice

Igralec razkril največjo skrivnost Hollywooda!

N.J.
24. 10. 2013 10.27
0

Corey Feldman, ki velja za enega največjih filmskih zvezdnikov v Hollywoodu, se je odločil spregovoriti o črnem obdobju svojega življenja in veliki skrivnosti Hollywooda - spolnem zlorabljanju, ki ga je doživljal s kolego Coreyjem Haimom v začetku igralske kariere.

Corey Feldman, danes že 43-letni igralec, reklame, filme in serije snema že od svojega tretjega leta. No, njegovo življenje v Hollywoodu pa kljub slavi in bogatem stanju na bančnem računu ni bilo vedno tako rožnato. Razkril je namreč, da sta on in njegov prijatelj Corey Haim v otroških letih prestajala hude muke. Bila sta namreč žrtvi spolnega zlorabljanja.

Feldman Corey
Feldman Corey FOTO:

Feldman je povedal, da mu je Haim leta 1986 potožil, da ga je med snemanjem filma Lucas "nek moški prepričal, da je popolnoma normalno, da starejši moški in dečki v tem poslu seksajo in počnejo vse te stvari". Ta moški naj bi mladega Haima silil tudi v sado-mazo odnos. V svoji knjigi Coreyography pa se je Feldman razpisal tudi o svojem posiljevalcu, ki ga je poimenoval Ron. Šlo naj bi za asistenta, ki ga je najel Feldmanov oče, Feldman pa dodaja, da je bil Ron tudi tisti, ki ga je vpeljal v svet drog.

Kakor koli že, sta se oba igralca več let borila z odvisnostjo, vendar pa je Feldmanova odvisnost dosegla vrhunec leta 1990, ko so ga aretirali zaradi heroina. K sreči je Feldmanu tedaj uspelo ozdraviti se odvisnosti, Haim pa ni imel te sreče. Leta 2010 je namreč umrl zaradi predoziranja z zdravili. "Corey je bil zlorabljen pri komaj 11 letih, tako kot mnoge druge žrtve. Ker ni vedel, kako si pomagati, je zapadel v droge, ki so mu predstavljale lahek a tudi tragičen način bega pred resnico in sramoto," je povedal Feldman v intervjuju in odkril, da pedofilija še vedno ostaja največji problem in najtemnejša skrivnost 'čarobnega Hollywooda'.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497