Moskisvet.com
Pierre Boo in Nicky Champa

Novice

Razhod priljubljenih zvezdnikov pred prvo obletnico zakona

M.S
13. 07. 2023 05.00
0

Pierre Boo in Nicky Champa, znana TikTok zvezdnika s številnimi sledilci, sta se po 11 mesecih zakona razšla. Njuna priljubljenost je temeljila na deljenju vsebin o njunem vsakdanjem življenju in potovanjih po svetu. Vplivneža sta se odločila končati svojo zvezo pred prvo obletnico zakona.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Po 11 mesecih zakona sta se TikTok zvezdnika Pierre Boo in Nicky Champa razšla. Pridobila sta veliko sledilcev s svojimi vsebinami o vsakdanjem življenju in potovanjih po svetu na TikTok računih, pri čemer ima Nicky več kot 13 milijonov sledilcev, Pierre pa se približuje 14 milijonov. Skupaj sta tudi delila trenutke na svojem Youtube računu, kjer se počasi približujeta polovici treh milijonov sledilcev. 

Pierre Boo in Nicky Champa
Pierre Boo in Nicky Champa FOTO: Profimedia

Boo in Champa sta bila v zvezi skoraj 7 let

Fanta sta se leta 2017 spoznala na filmski avdiciji, kjer se je med njima takoj sprožila iskra privlačnosti. S skupnim deljenjem vsebin na spletu pa sta začela pridobivati vedno več sledilcev. Sprva sta svoje življenje delila na Instagramu, toda pravi preboj v njuni slavi se je zgodil leta 2019, ko sta začela ustvarjati TikTok posnetke. Od takrat naprej je število njunih sledilcev pričelo rasti. V intervjuju za Forbes je Pierre delil, da sta takoj opazila, kako priljubljene postajajo njune vsebine na Instagramu, še posebej med mladimi najstniki. "Ko sva začela objavljati na Instagramu, sva hitro ugotovila, da naju najbolj spremljajo mladi," je povedal 32-letni Pierre.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Nedavno je Pierre na svoji Instagram zgodbi razkril, da se je razšel s svojim partnerjem. V intervjuju za revijo OUT je Champa razložil več o težavah, s katerimi sta se srečevala v zadnjem letu zakona. Omenil je, da naj bi družbeni mediji imeli pomembno vlogo pri razpadu njune zveze. "Vidik družbenih medijev in nenehno primerjanje ljudi ter pritiski, da morava ohranjati popolno javno podobo ... To je skoraj kot živeti v epizodi Black Mirror," je povedal 27-letni Champa .

Pierre Boo in Nicky Champa
Pierre Boo in Nicky Champa FOTO: Profimedia

Vpliv zvezdnikov na družbenih medijih je vplival na njun odnos, saj sta vložila veliko časa in energije v gradnjo svoje javne podobe. Champa je izrazil misel, da je v tej fazi svojega življenja moral najprej izbrati sebe in skrbeti zase. Prav tako je prepričan, da je isto moral storiti tudi Pierre in da je to smer, v katero ju njuni življenjski poti vodita.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394