Moskisvet.com
Špela NASLOVNA

Zabava

Razgaljena Špela ukazuje svojemu izbrancu

M. A.
24. 01. 2019 13.56
12

Prav tak naslov je pod fotografijo, ki jo je objavila vroča Špela Grošelj, predlagal eden od njenih sledilcev. Špela se je pošalila, da naj ’ne kliče hudiča’, a šalo na stran: mislimo, da kandidatov, ki bi Špelo peljali na želeno destinacijo, ne manjka.

A najverjetneje ste prepozni, saj je Špelo Grošelj na sanjske tajske plaže že odpeljal Gregor Kirsch, bivši vojak in zagrizen športnik, sicer pa tudi Špelin dolgoletni partner. Parček, ki svoje zasebno življenje rad deli s svojimi sledilci, skupaj jih imata skoraj 70.000, se pogosto oglaša tudi s Tajske, kamor sta pred dobrim tednom odpotovala že petič.

Špela in Gregor rada delita svojo zasebnost s številnimi sledilci.
Špela in Gregor rada delita svojo zasebnost s številnimi sledilci. FOTO: Instagram

Čeprav sta na oddihu, nista pozabila na telovadbo in tako vsak dan objavita kakšen posnetek z jutranjega teka ali fitnesa. Tokrat sta se podala na rajski otok Koh Lipe, kjer je Špela posnela popularno fotografijo, ko Gregorja drži za roko, z drugo pa kaže v daljavo in šaljivo pripisala: ’Tja me pelji! Takoj!’ Gregorju najbrž ni bilo težko izpolniti omenjenega 'ukaza', zagotovo pa mu ni bil všeč zgolj razgled na čudovite plaže, temveč tudi na Špelo, ki v kopalkah rada pokaže zavidanja vredno postavo, takšne fotografije pa pogosto deli tudi na Instagramu.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497