Moskisvet.com
Hong Kong

Novice

Psihopat ubijal in prodajal človeško meso!

V.S.
25. 05. 2012 13.20
4

Policija je na jugozahodu Kitajske pridržala moškega, ki ga sumijo, da je ubil več dečkov in mlajših moških. Izkazalo se je, da je osumljenec pravi psihopat z zelo črno preteklostjo.

56-letni Zhang Yongming je človek brez vesti. Njegovi sovaščani iz pokrajine Yunnan ne morejo verjeti, da je med njimi dolga leta živel večkratni morilec. Yongminga so aretirali konec aprila zaradi suma, da je umoril 19-letnega mladeniča, potem ko so v preiskavi na njegovem domu našli mladeničev mobitel, bančno kartico in še nekatere druge osebne predmete.

Policija je hitro posumila, da je Yongming morda povezan z izginotjem kar 17 oseb, ki so nedavno izginile na širšem območju, kjer domnevni množični morilec živi. Med izginulimi so celo nekateri Yongmingovi sosedje.

Ubil tudi nekaj sosedov

Serijski morilec, za katerega sosedje pravijo, da je pravi psihopat in ljudožerec, je že odslužil dvajsetletno zaporno kazen zaradi uboja. Kot kaže, je na zadnjem morilskem pohodu počel še bolj grozljive reči. Policija sklepa, da je svoje žrtve razkosal in jih po delih prodajal kot meso živali. Kupci seveda niso imeli pojma, da kupujejo človeško meso. Na njegovem domu so našli več deset človeških oči v steklenih posodah, napolnjenih z alkoholom.

Kot trdijo sosedje je imel Yongming pred hišo večkrat obešene plastične vrečke, videli so ga tudi, kako je odnašal velike vreče s kostmi.
Preiskovalci so našli tudi kose posušenega mesa, najverjetneje človeškega, razobešenega po hiši. Domnevajo, da je tudi svoje tri pse hranil s človeškim mesom, kupce pa je zavajal, da prodaja nojevo meso.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400