Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Erotika

Igralka prvič popolnoma gola

N.J.
27. 11. 2012 15.38
17

Igralke Helen Hunt nismo vajeni videvati v prizorih, v katerih bi kazala veliko kože. No, za vse je enkrat prvič in tudi ona je za novo vlogo pred kamere stopila popolnoma gola. Poglejte si nekaj prizorov iz filma!

Helen Hunt v svojem novem filmu The Sessions igra spolno terapevtko, ki jo najame 38-letni Mark O'Brien, da bi z njo izgubil nedolžnost. Prizori v filmu so izjemno nazorni, v njem pa je 50-letna igralka tudi prvič pred kamere stopila popolnoma gola. "Rekla sem si, da je prepozno, da bi se obremenjevala," je povedala v intervjuju za Il Venerdi. "Na tej točki v življenju moram biti pogumna."

Film je narejen po resnični zgodbi. Glavni igralec je Mark O'Brien, ki ga igra John Hawkes in je zaradi bolezni priklenjen na železna pljuča. Pri 38 letih je še devičnik, zato se po posvetu s svojim duhovnikom odloči, da bo najel spolno terapevtko, ki mu po pomagala izgubiti nedolžnost. Helen Hunt tako v filmu igra Cheryl Choen Greene, znano seksologinjo in terapevtko, ki v resničnem življenju pomaga ljudem odpravljati težave na področju spolnosti.

Za Cheryl in njej podobne ženske je, preden se slečejo in spustijo v spolne odnose s strankami, najtežje pacientom pojasniti, da niso prostitutke. In prav to je prva stvar, ki jo Cheryl pojasni Marku, ko se spoznata.

Helen se je med snemanjem spopadala z ogromno nerodnimi situacijami. "Ob prvem srečanju z režiserjem sem dojela, da prizori s seksom ne bodo ne erotični ne glamurozni," je pojasnila. "Prizori so realni in nujni, če smo hoteli predstaviti zgodbo takšno, kakršna je. Zato sem tudi sprejela to vlogo, čeprav sem se morala sleči do golega, in to sredi belega dneva in pod lučmi."

 

 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400