Moskisvet.com
JR Smith

Novice

Nekdanji prvak lige NBA na ulici brutalno pretepel vandala

A.P.
01. 06. 2020 09.25
0

Ameriški košarkarski zvezdnik, ki je pred leti ob boku LeBrona Jamesa pokoril konkurenco v ligi NBA, se je moral zagovarjati zaradi brutalnega napada na neznanega moškega v Los Angelesu.

Združene države Amerike te dni "gorijo", potem ko je velik del ZDA na noge dvignila smrt temnopoltega Georga Floyda, ki je končal pod kolenom policista – umrl je, potem ko je policist Derek Chauvin v Minneapolisu klečal ne njegovem vratu, dokler se ta ni zadušil. Številnim protestom po državi se je pridružil tudi košarkar J. R. Smith, sicer glasni nasprotnik predsednika Donalda Trumpa, ki se je med burnim dogajanjem v Los Angelesu spopadel z roparjem.

JR Smith si je nekaj let slačilnico delil tudi z LeBronom Jamesom.
JR Smith si je nekaj let slačilnico delil tudi z LeBronom Jamesom. FOTO: Profimedia
Ob zavedanju nadzora imamo vozniki ''lažjo'' nogo
Preberi še
Ob zavedanju nadzora imamo vozniki ''lažjo'' nogo

Temnopolti veteran, ki je trenutno brez kluba, potem ko je zadnje štiri sezone prebil pri Kavalirjih iz Clevelanda in bil tudi član šampionske zasedbe iz leta 2016, pred tem je igral za moštva New York Knicks, Denver Nuggets in New Orleans Hornets, igral pa je tudi na Kitajskem, se je v mestu angelov znesel nad belopoltim moškim, potem ko ga je zalotil, da je vlomil v njegovem avtomobil. Na posnetku vidimo Smitha, kako neusmiljeno udriha po človeku na tleh, košarkar pa je kmalu zatem pojasnil, da njegovo dejanje ni povezano z rasizmom, saj da je moški izkoristil zmedo v mestu in v bivalnem predelu kradel iz avtomobilov. "Ujel sem ga in mu izprašil rit," je dejal o belcu, ki naj ne bi sodeloval v protestih.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Hči nekdanje seks bombe oblekla ikonično mamino majico
Preberi še
Hči nekdanje seks bombe oblekla ikonično mamino majico

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382