Moskisvet.com
dvoboj - 2

Novice

Proti temu Kličko 'nima za burek'

N.J.
27. 11. 2014 14.15
7

Za dober boks se marsikateri moški odreče dobremu seksu. In to soboto bo očitno večer, ko bodo moški raje kot svoje lepotičke stiskali pesti za še en odličen dvoboj.

Chisora Fury
Chisora Fury FOTO:

Spremljaj borbo 29.11. ob 21.30 ekskluzivno na VOYO!

Če ste eden tistih, ki komaj čakate borbe Vladimirja Klička, potem vas bo naslednji dvoboj zagotovo priklenil pred male ekrane. V Londonu se bosta v težki kategoriji za naslov evropskega prvaka in prvaka britanske boksarske zveze pomerila Tyson Fury in Derreck Chisora. Boksarski navdušenci pravijo, da bo to zagotovo najbolj zanimiva borba v težki kategoriji, saj sta borca izjemno izenačena. Fury je do sedaj neporažen in je slavil 26 zmag, od tega 16 z nokavtom, Dereck Chisora pa ima za seboj 20 zmag in 4 poraze.

Borca sta se v preteklosti že pomerila in na koncu je po sodniški odločitvi slavil Fury. Zmagovalec, številni stavijo prav na Furyja, se bo za WBO naslov boril proti že 10 let nepremaganemu Vladimirju Kličku.

Preteklost, polna temnih madežev ...

Chisora je sicer znan kot velik provokator in nasilnež tudi v zasebnem življenju, ne le v ringu. V zadnjih nekaj letih je tako Dereck 'Del Boy' Chisora, poleg tega, da je zbil kar nekaj nasprotnikov, pretepel svoje dekle, potem ko je na njenem telefonu našel nekaj sporočil od nekega drugega moškega, obsojen je bil zaradi kršitev javnega reda in miru, napadel je policista, težave pa je imel tudi zaradi nedovoljene posesti orožja. Svet je presenetil tudi, ko je v obraz pljunil Vladimirja Klička, udaril Vitalija Klička, nato pa grozil, da bo Davidu Hayeu zlomil čeljust.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497