Moskisvet.com
Facebook Messenger

Novice

Prosil naj umaknejo fotografijo, v nočnem klubu pa ...

N.J.
09. 03. 2016 08.03
7

Prošnja nekega mladeniča, naslovljena na nočni klub, naj umaknejo fotografijo, na kateri je z bivšim dekletom, je namesto na diskretno obravnavo naletela na val pomeha in se kot virus razpasla po spletu.

Facebook Messenger
Facebook Messenger FOTO: Profimedia

Lastniki nočnega kluba so na spletu javno objavili kratka sporočila, ki jih je klubu Level Nightclub v Boltonu po telefonu poslal obupan moški. Prosil jih je namreč, če lahko umaknejo fotografijo, na kateri je s svojo bivšo. »Živjo, bom iskren. Včeraj sem se malo opil in slikali ste me z nekdanjo. Če me sedanja vidi, bo fizično obračunala z mano. Prosim, prosim, prosim, lahko čim prej odstranite? Adijo,« je napisal.

V klubu so se pošalili in odpisali, da mora prej plačati 10.000 funtov in poslati paket bombonov do 18. ure, sicer bodo fotografijo nastavili za profilno fotografijo na spletu. Še enkrat je ves obupan prosil za pomoč, predstavnik kluba pa je umaknil fotografijo. Zadeva se tu ni končala: kopija sporočil je namreč pristala na spletu.

Objava ima vse več in več ogledov in delitev. Medtem ko se večini zdi zabavna, pa nekateri vseeno pišejo, da ni prav, da so umaknili fotografijo, češ da si sedanje dekle zasluži poznati resnico. 

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 390