Moskisvet.com
Charles je bil producent legendarne skupine The Fugees, kot režiser njihovega spota pa je prejel tudi MTV nagrado

Novice

Šok na glasbeni sceni: Pošastno posiljeval hčerko!

N.J.
14. 08. 2013 12.40
23

Aziza Kibibi je bila stara komaj osem let, ko se je njen oče začel izživljati nad njo in jo redno posiljevati. Naredil ji je 5 otrok z namenom, da bi bili 'čistokrvni', hkrati pa je vodil dvojno življenje. Njen oče je namreč Aswad Ayinde, producent legendarne skupine The Fugees.

Aswad Ayinde, bolj znan kot Charles McGill, je za režijo videospota za pesem Killing me Softly skupine The Fugees prejel MTV nagrado. Toda Charles ni bil to, kar je svet mislil, da je. Doma je bil namreč prava pošast. Svojo hči Azizo Kibibi in še eno od hčera je od ranih otroških let spolno zlorabljal, za kar so ga nedavno obsodili na 90 let zaporne kazni.

Danes 35-letna Kibibi je bila stara komaj osem let, ko jo je MTV-jev nagrajenec začel zlorabljati. Učil jo je, 'kako biti prava ženska', do 10. leta pa je njegovo nasilje postalo še bolj kruto in še bolj redno. Z namenom, da bi 'ustvaril čistokrvnega otroka', ji je zaplodil kar pet otrok, njena nočna mora pa je dobila epilog šele letos julija, ko je sodišče Charlesa obsodilo na 90 let zaporne kazni.

Azizina nočna mora se je zaključila. Charles je obsojen na 90 let zaporne kazni.
Azizina nočna mora se je zaključila. Charles je obsojen na 90 let zaporne kazni. FOTO:

Kibibi je danes poročena poslovna ženska, o travmatičnem otroštvu pa je prvič javno spregovorila šele sedaj. V intervjuju za NJ.com je dejala, da se je njeno otroštvo odvijalo sprva povsem normalno. Živela je z mamo in očetom v stanovanju v New Jerseyju, v stanovanju pod njihovim pa sta bivala še dedek in babica. Izobraževala se je doma, kljub temu pa se je lahko igrala z drugimi otroci na igrišču. Ko je njena družina 'zrasla' do te mere, da je bilo osem otrok, so se preselili v večje stanovanje v isti zgradbi.

Ko je začela dozorevati in se razvijati pa se je oče začel do nje obnašati neobičajno. Posvečal ji je vedno več pozornosti. "Govoril mi je, da sem posebna. Da me bo naučil, kako biti prava ženska," je dejala. "Ko je začel imeti spolne odnose z mano, je postajal tudi vedno bolj nasilen. Če sem se mu upirala, m je tepel, poleg tega pa mi je vedno grozil." Zatem se je začel spreminjati tudi v odnosu do drugih družinskih članov. Preselili so se v drugo hišo, stran od starih staršev, otroci niso smeli več gledati televizije, razen občasno. Raba moderne medicine je bila prepovedana v hiši, svoji ženi pa je povedal, da ima s Kibibi odnose zato, da na ta način zdravi njen ekcem. Poleg tega je imel Charles tudi ljubico, pravnico iz Manhattna, s katero je imel še dva otroka, zlorabljal pa je tudi Kibibino sestro. Govoril je, da je poligamist in prerok, družinski člani pa so lahko molili le preko njega. "Pravil je, da bo sveta kmalu konec in da je bil on izbran," je v svojem pričanju dejala njegova bivša žena Beverly Ayinde ter še povedala, da je zato posiljeval hčerki, da bi ustvaril čistokrvnega otroka.

Charles je bil producent legendarne skupine The Fugees, kot režiser njihovega spota pa je prejel tudi MTV nagrado
Charles je bil producent legendarne skupine The Fugees, kot režiser njihovega spota pa je prejel tudi MTV nagrado FOTO:

Ko je Kibibi rodila prvega otroka in je videl, da se je rodil popolnoma zdrav, jo je začel še pogosteje posiljevati. Zdrav otrok je bil dokaz, da je otrok čistokrven naslednik in hotel jih je narediti še več. Toda naslednji otroci niso imeli takšne sreče. Naslednja dva otroka sta se rodila s sindromom PKU, ki povzroči, da telo ne more razgrajevati amino kislin in povzroči poškodbe možganov in napade. Kibibino življenje se je sesulo. "Sanjala sem o tem, da bežim. Raje sem spala kot bila budna, ker so bile sanje lepše od življenja."

Ko je nekoliko odrasla in je eden od njenih otrok zbolel, je Kibibi končno zbrala pogum, da je odšla v bolnišnico. Charles je bil namreč takrat na poslovnem potovanju. Kibibi je poiskala zdravniško pomoč in pomoč socialne delavke, ki je odprla primer. Kibibi in drugi bratje in sestre so nato vložili tožbo proti očetu, ki je bil obsojen na skupno 90 let zaporne kazni.


 

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382