Moskisvet.com
gole ženske

Novice

Predstavljamo najbolj slavne!

J.V.
23. 10. 2013 08.12
0

Medtem ko je bila tema o homoseksualnosti vedno zelo občutljiva in obrekovana v Hollywoodu, pa se o biseksualnosti nikoli ni prav veliko govorilo in pisalo. Kar je presenetljivo glede na to, da je v Hollywoodu veliko zvezdnikov, ki 'igrajo' za obe strani.

Megan Fox
Megan Fox FOTO:
Ameriški časnik Huffington Post je pred nekaj dnevi 'razkrinkal' zvezdnike, ki naj bi bili biseksualni, kar pomeni, da so jim všeč tako moški kot ženske. Poleg tistih, ki so v preteklosti že javno razkrili svojo spolno usmerjenost, med drugim tudi Megan Fox, Angelina Jolie, Amber Heard, Lady Gaga, Kesha in Lindsay Lohan, so sedaj na seznam uvrstili tudi druge zvezde.

Megan Fox
Megan Fox FOTO:

Kdo so najbolj slavni biseksualci?

Ena od teh naj bi bila Drew Barrymore, ki je leta 2003 v intervjuju izjavila: „Ali so mi ženske všeč na seksualen način? Da, obožujem jih. Popolnoma. Od nekdaj se imam za biseksualno. Obožujem žensko telo in ko si z žensko raziskuješ svoje telo skozi nekoga drugega.“

Čeprav je danes srečno poročena s Stephenom Moyerjem, je Anna Paquin že pred časom odkrito spregovorila o svoji spolni usmerjenosti in priznala, da so ji všeč tudi ženske. Za 'obe ekipi' igra tudi nekdanja zvezdnica serije Seks v mestu Cynthia Nixon. Z obtožbami, da je lezbijka se je v preteklih letih soočila tudi britanska pevka Jessie J, ki je kasneje dejala: „Če spoznam nekoga, ki mi je všeč, mi je vseeno ali je moški ali ženska.“ Biseksualci naj bi bili tudi David Bowie, pevka Fergie, pevec Billie Joe Armstrong in igralka Megan Mullally.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497