Moskisvet.com
Ava in Željko sta seksala - 1

Novice

Pripeljal jo je do orgazma!

U.S.
12. 04. 2013 15.58
6

Ava Karabatić nadaljuje svoj osvajalski pohod. Že pred vstopom v hišo Big Brother slavnih je svojim oboževalcem obljubila, da bo obdelala vse moške, ki jih bo lahko. Zdaj svojo obljubo uresničuje. Po Urošu Čertiću je v svojo posteljo zvabila še Željka Stojanovića in z njim doživela vrhunec.

Ava in Željko sta seksala - 2
Ava in Željko sta seksala - 2 FOTO: You Tube

Očitno je starleta Ava Karabatić svoje besede vzela zelo resno, saj svoj seksualni pohod pridno nadaljuje. Potem ko je zdaj že izpadlega tekmovalca Uroša Čertića, v katerega se je za kratek čas celo zaljubila, obdelala pod rjuho, je sedaj še sama prišla na svoj račun, ko je njo zadovoljil Željko Stojanović.

Ava in Željko sta seksala
Ava in Željko sta seksala FOTO: You Tube

Končno je nekdo potešil njo ...

Nekaj minut čez polnoč, ko so preostali tekmovalci v srbskem resničnostnem šovu mirno spali, sta si Ava Karabatić in Željko Stojanović privoščila vroče igrice pod odejo, piše srbski Kurir. Čeprav je Željko sprva poleg starlete ležal povsem hladen, pripravljal se je namreč na zasluženi počitek, ga je starleta nežno nagovarjala, naj se ji vendarle malo posveti. Zapeljivo se je oblizovala in se mu nastavljala. Njenim čarom je naposled le podlegel in poskrbel za enega od vrhuncev oddaje.

Njena obrazna mimika razkriva, kako zelo je lepotička med seksom uživala. Poglejte!

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400