Moskisvet.com
princesa kalina

Novice

Tako je bila princesa z največjim bicepsom videti nekoč

E.R.
12. 06. 2024 02.30
1

V zadnjem času je veliko medijskega prahu dvignila bolgarska princesa Kalina. Poleg tega, da ima večje bicepse kot marsikateri moški, pa se vsi sprašujejo tudi, kaj se dogaja z njenim nosom. A včasih Kalina ni bila videti tako ...

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Bolgarska princesa Kalina se je rodila 19. januarja 1972 v Madridu kot peti otrok in edina hči kralja Simeona II. in njegove žene Margarite. Čeprav se Kalina redko pojavlja v javnosti in je o njenem življenju malo znanega, so dejstva o njej zelo zanimiva.

Njen oče Simeon je leta 1943 na vrhuncu druge svetovne vojne postal novi kralj. A takrat je bil mladoleten in je kraljeve dolžnosti opravljalo tričlansko namestništvo, a že naslednje leto je prišlo do državnega udara in oblast so prevzeli komunisti. Na referendumu je bilo izglasovano, da želijo ljudje še naprej živeti v republiki, zato je družina zapustila Bolgarijo.

David Beckham obiskal kralja, imela sta nenavadno debato
Preberi še
David Beckham obiskal kralja, imela sta nenavadno debato

Kralj Simeon se je v začetku 60. let prejšnjega stoletja poročil z Margarito Gomez-Acebo, s katero je imel sinove Kardama, Kirila, Kubrata in Konstantina ter hčerko Kalino.

Kot je navedeno zgoraj, je malo znanega o Kalininem življenju, vendar je znano, da je diplomirala na prestižnih šolah in govori več jezikov. Za razliko od članic kraljevih družin se Kalina pri slogu ne drži protokola, pogosto izbere nenavaden stil oblačenja in menjuje pričeske.

Družinski prijatelj je razkril trenutno stanje Kate Middleton
Preberi še
Družinski prijatelj je razkril trenutno stanje Kate Middleton

Znano je tudi, da Kalina ne uživa ničesar živalskega izvora, se pravi, da je vegetarijanka, in zelo skrbi za svoj videz, kar dokazuje tudi njena postava. Sodeč po fotografijah, ki kažejo, da ima princesa mišičaste roke, je mogoče sklepati, da zvesto telovadi. "Posvečam se treningu z utežmi in zdravju telesa, sem športnica," je princesa povedala za El Mundo.

Princesa Kalina z družino
Princesa Kalina z družino FOTO: Profimedia

Poroka s 14 let starejšim moškim

26. oktobra 2002 se je princesa Kalina poročila z Antoniom Joséjem (Kitinom) Muñozom y Valcarcelom, slavnim španskim pomorskim navigatorjem in raziskovalcem. Kalinin mož je od nje starejši 14 let, in čeprav sta se poročila v rimskokatoliški cerkvi v Carski Bistrici, sta Antonio in Kalina prejela blagoslov pravoslavne cerkve.

Objavili so še nikoli videno fotografijo Kate Middleton in princa Williama
Preberi še
Objavili so še nikoli videno fotografijo Kate Middleton in princa Williama

Vsi se sprašujejo eno – kaj se dogaja s princesinim nosom?

Poleg mišičaste postave so vsi takoj opazili nos princese Kaline. Čeprav mnogi mislijo, da je njen nos takšen zaradi plastičnih operacij, gre za nekaj drugega. Kalina je utrpela lažjo poškodbo, katere posledica so bili polomljeni zobje zaradi padca. Med sanacijo poškodbe zoba se ji je v čeljusti razvila okužba, zdravljenje pa je vključevalo težko operacijo, da bi preprečili njeno širjenje. Vse to je močno vplivalo na videz njenega nosu.

Nekoč jo je ljubil britanski kralj, zdaj je poročena s kmetom
Preberi še
Nekoč jo je ljubil britanski kralj, zdaj je poročena s kmetom

Kako pa je bila princesa videti nekoč?

V spodnji galeriji si lahko ogledate, kako se je bolgarska princesa spreminjala skozi čas.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630