Moskisvet.com
Princ Harry

Novice

Princ Harry je moral prositi za dovoljenje, da lahko obdrži brado

M. A.
15. 01. 2023 05.00
0

Pred nekaj dnevi je na VOYO po intervjuju Harryjeva resnica prišel še eksplozivni, skoraj 90 minut dolg intervju, ki ga je princ Harry opravil z britanskim strokovnjakom za kraljevo družino, v kateri je prav tako predstavljal svojo knjigo Rezerva, obenem pa izdal še številne druge skrivnosti, ki sicer ostajajo skrite za debelimi zidovi palač. Ene so naravnost šokantne, druge pa predvsem neverjetne.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Princ Harry se je pred leti odločil za spremembo videza in si pustil rasti brado. Kot je povedal sam, mu je ta nudila občutek večje varnosti in samozavesti, nosi pa jo še zdaj, zato je ni bil pripravljen obriti niti maja 2018, ko se je poročil. Stroga kraljeva pravila namreč to velevajo, zato je princ Harry stopil do svoje babice, kraljice Elizabete II., da mu je dovolila tudi za poroko obdržati brado. Babica mu je to dovolila, a se je situacija vseeno zapletla, ko je temu nasprotoval Harryjev starejši brat in kraljevi prestolonaslednik, princ William.

Nenavadna dejstva o kraljici Elizabeti II.
Preberi še
Nenavadna dejstva o kraljici Elizabeti II.

Med bratoma naj bi se tako vnel prepir, ki je trajal ves teden, nato pa je William mlajšemu bratu bojda dejal, da kot prestolonaslednik rezervi ukazuje, da si mora brado obriti. Harry v intervjuju nato doda, da se je šele pozneje, ko je pisal knjigo, spomnil, da je imel tudi William nekoč brado, a je kraljica od njega zahtevala, da jo obrije. 

Princ Harry končno razkril, kar se je spraševal ves svet
Preberi še
Princ Harry končno razkril, kar se je spraševal ves svet

"Pri meni je drugače tudi to, da je brada preprosto del mene. Takrat je bila in še vedno je, to sem pojasnil tudi babici. Bila je del novega Harryja. Bila je ščit za moje strahove. Takrat sem si pustil rasti brado in rasel sem z njo. Mislim, da je šlo Williamu v nos to, da si jo je on moral obriti, meni pa je bilo dovoljeno, da jo obdržim za svojo poroko, na kateri sem bil oblečen v vojaško uniformo, čeprav nisem bil več del vojske," v intervjuju pojasni Harry in se pošali še, da je bil prepričan, da ga Meghan ne bi prepoznala, če bi se pred oltarjem pojavil brez brade. "Mislim, da to navezanost na brado težko razumejo tisti, ki je nimajo, verjamem pa, da me bo marsikdo, ki jo ima, razumel," je še sklenil. 

Princ William na svoj poročni dan ni smel nositi brade, Harry jo je lahko imel.
Princ William na svoj poročni dan ni smel nositi brade, Harry jo je lahko imel. FOTO: Profimedia
Meghan in Harry sta se odpovedala kraljevim dolžnostim.
Meghan in Harry sta se odpovedala kraljevim dolžnostim. FOTO: Profimedia

Vse to in še veliko več pikantnih podrobnosti kraljeve britanske družine 38-letni princ izdaja v intervjuju Princ Harry: Intervju. Tega je opravil z novinarjem Tomom Bradbyjem, s katerim sta že več let v prijateljskih odnosih. Mlajši sin kralja Karla III. in pokojne kraljice ljudskih src, princese Diane, bo v pogovoru brez dlake na jeziku spregovoril o odnosu z očetom in bratom, prestolonaslednikom princem Williamom in o odnosu z dvorom. Vojvoda Susseški bo prav tako iskreno govoril o žalosti po tragični smrti matere, borbi proti sovražnemu tisku in zakonu z Meghan Markle. Intervju si lahko ogledate na VOYO.

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Princ Harry je v intervjuju za ITV razkril še nikoli slišane podrobnosti.
Princ Harry je v intervjuju za ITV razkril še nikoli slišane podrobnosti. FOTO: VOYO

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497