Moskisvet.com
Alfa Mikić ima za vas pomembno sporočilo!

Novice

Alfa Mikić ima za vas pomembno obvestilo!

A.P.
19. 03. 2020 06.00
0

Te dni nas domala vsi zvezdniki, ki so aktivni na družbenih omrežij, pozivajo k takšni in drugačni aktivnosti doma in servirajo svoje predloge, kako zapolniti čas v samoizolaciji zaradi koronavirusa. Za marsikoga izmed nas je to idealen čas, da se naučimo novih veščin. Za vas smo izbrali najboljšega učitelja.

V času razsajanja koronavirusa, ko smo se prisiljeni zadrževati doma, marsikdo razmišlja, kako bi lahko koristno uporabil prosti čas, ki smo ga nenadejano dobili. Zdaj ni več izgovorov, da nimate časa, zdaj je čas, da razširite svoj repertoar znanja in poskrbite, da vrednote in spretnosti, ki so nekoč veljale za samoumevne, ne gredo v pozabo.

Obiščite slovite muzeje in galerije iz udobja domačega naslonjača
Preberi še
Obiščite slovite muzeje in galerije iz udobja domačega naslonjača

Da pa vse ne bo tako zelo resno, vam predlagamo, da se učenja lotite s pomočjo Igorja Mikića, fitnes trenerja in nekdanjega manekena ter zvezde komične spletne nadaljevanke s poučno vsebino Alfa Mikić, ki jo najdete na VOYO. Mnogi se boste Igorja spomnili iz šova Zvezde plešejo, kjer se je na parketu vrtel z Valeriyo Musino. Sam zase pravi: ''Telovadnica je moj prvi dom, vendar je kuhinja takoj za njo. Po poklicu sem kuhar ter gastronomski tehnik, tako da se v kuhinji zelo dobro znajdem. Sam si kuham že od svojega osemnajstega leta, odkar sem se osamosvojil, in sicer štiri obroke na dan.''

Alfa Mikić vas bo nasmejal in veliko novega naučil.
Alfa Mikić vas bo nasmejal in veliko novega naučil. FOTO:
Nadaljevanko Alfa Mikić si lahko ogledate na VOYO.

A izklesani Miki nima za vas samo gastronomskih nasvetov. Med drugim vas bo človek mnogih talentov, ki je vedno v koraku s trendi in pravi, da je treba dati tudi kaj nase, ne samo vase, naučil, kako menjati avtomobilsko gumo – pri tem mu bo na pomoč priskočil slovenski smučarski krosist Filip Flisar – in zakonitosti bontona, pri čemer mu bo pomagala igralka, novinarka, komičarka in improvizatorka Ana Maria Mitić.

*Zgornji video je bil posnet pred dnevi. Ostanite doma in ostanite zdravi!

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382