Moskisvet.com
Sodobno bančništvo

Novice

Katalogi vseh vaših najljubših trgovcev so zdaj zbrani pod eno streho

M.S.
05. 03. 2021 06.00
0

Od zdaj naprej vam ne bo treba več brskati po različnih spletnih straneh in iskati aktualnih katalogov številnih ponudnikov. Slednji vam bodo namreč na voljo kjer koli in kadar koli na enem spletnem mestu.

Z marcem je zaživela nova spletna stran Mojikatalogi.si, na kateri lahko le z enim klikom dostopate do katalogov različnih ponudnikov. Tako jih boste prek pametnih mobilnih telefonov dobesedno nosili v svojem žepu in do njih dostopali kadar koli in kjer koli. Ponudbam različnih trgovcev lahko sledite iz udobja svojega kavča ali pa jih od zdaj naprej z enim klikom primerjate kar v trgovini ter tako prihranite pri času in denarju. 

Vsak mesec se boste lahko potegovali za super nagrade

Na spletni strani Mojikatalogi.si bo potekala tudi velika nagradna igra, v kateri se boste lahko z rednimi mesečnimi žrebi potegovali za številne ugodnosti ponudnikov in večje praktične nagrade. Ta mesec bomo izžrebali že prve srečneže, med katere bomo razdelili bogate nagrade. Ne zamudite priložnosti in izpolnite prijavnico, ki jo najdete na koncu prispevka ter se potegujete za ugodnosti ponudnikov in večje praktične nagrade v vrednosti več kot 2.500 €.

Vse na enem mestu.
Vse na enem mestu. FOTO: Dreamstime

Rešitev, ki omogoča hiter in pregleden dostop 

Projekt Mojikatalogi.si ustvarja nove priložnosti in rešitve tako za partnerje kot vas potrošnike. "Ustvarjanje novih oblik partnerskih sodelovanj je vtkano v naš DNK. Sodoben čas nam v vse bolj dinamičnem in digitalnem tempu narekuje, da vedno znova iščemo pristope, ki bodo vodili do odličnih rezultatov. Dejstvo, da spletno stran 24ur.com dnevno obišče največ obiskovalcev v Sloveniji, v povprečju 501.000, kar je za 34 odstotkov več kot drugo- in tretjeuvrščeno spletno stran, je naša konkurenčna prednost," izpostavi Aleš Muhič, direktor trženja PRO PLUS.

"S projektom Mojikatalogi.si ustvarjamo sinergijo med svojimi partnerji in potrošniki, ki na naših platformah vsak dan spremljajo novice in koristne informacije. Ponudniki bodo s svojimi blagovnimi znamkami prav tukaj našli zaupanja vrednega partnerja za doseg ciljnih javnosti, potrošniki pa rešitev, ki jim bo omogočala hiter in pregleden dostop do želenih informacij," dodaja Anja Rus, vodja digitalnega trženja PRO PLUS.

Matej Mihinjač: ''V tem delu postajamo vse bolj podobni Američanom, pred leti pa smo jih tako zaničevali, češ, kako velike in potratne avtomobile vozijo.''
Preberi še
Matej Mihinjač: ''V tem delu postajamo vse bolj podobni Američanom, pred leti pa smo jih tako zaničevali, češ, kako velike in potratne avtomobile vozijo.''

Sodelujte v veliki nagradni igri zdaj!

Ne zamudite priložnosti in se z izpolnjeno prijavnico potegujte za eno od bogatih nagrad. 

Nagradni sklad v vrednosti več kot 2.500 €: Ameriški hladilnik Bosch (1.459 €), Televizor Philips (699 €), 5x5 bonov trgovcev v vrednosti 20 € (500 €), ki jih podarjajo: Lidl, M Tehnika, Bauhaus, OMV, TUŠ.

Sodelujte v veliki nagradni igri z bogatimi nagradami.
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382