Moskisvet.com
seks v policijskem avtu

Novice

Tega res ni nihče pričakoval!

N.J.
10. 10. 2014 14.05
1

Par, ki so ga policisti ustavili zaradi vožnje pod vplivom alkohola, se med prevozom v policijskem vozilu do policijske postaje ni mogel zadržati. Kar vpričo policistov sta začela divje seksati ...

Seks v avtu - 6
Seks v avtu - 6 FOTO: Profimedia

29-letna Heather Basten in 33-letni Travis Husniik sta v Wisconsinu uprizorila pravi seks šov. Med rutinsko kontrolo prometa sta ju policista ustavila. Oba sta bila pod vplivom alkohola, zato so jima zasegli avtomobil in odpeljali na policijsko postajo. A vožnja ni šla po načrtu policistov, saj sta pohotneža napravila še večjo neumnost. Policist, ki je vozil, je pogledal v retrovizor in ni mogel verjeti svojim očem – par se je namreč kar na zadnjih sedežih policijskega službenega vozila predajal strastem.

Policist je prekinil njuno početje in Husniika je presedel na sovoznikov sedež. »V 37-letni karieri česa takega še nisem doživel,« je povedal tamkajšnji šerif Mike Jansen.

Medtem ko so dekle obsodili na 48 dni zaporne kazni, si Husniiku dodelili 90 dni zaporne kazni oba pa bosta morala poravnati tudi plačilne naloge in stroške sojenja. Sodnik Jay Conley je nad njunim poskusom, da bi se izognila kazni zaradi vožnje pod vplivom alkohola, ogorčen in kot je dejal, česa takega še ni doživel.
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400