Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Pregon kot iz filma: ''Če se dotakneš pištole, ti odpihnem glavo!''

A.P.
12. 06. 2020 06.00
1

Če ste mislili, da so spektakularni policijski pregoni rezervirani samo za hollywoodske filme in serije, si morate ogledati posnetek policistov, ki prihaja iz Norveške.

Norveška policija je objavila posnetek pregona, na katerem sta se policista z avtomobilom pognala na lov za oboroženima roparjema draguljarne. Rop se je zgodil pretekli julij, posnetki pa so v javnost prišli v sklopu sodnega procesa, ki poteka proti akterjema.

‏Slovenska policija o tangicah in lučeh
Preberi še
‏Slovenska policija o tangicah in lučeh
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Rop sta izvedla švedska državljana, ki sta s pištolama vstopila v draguljarno v Oslu, prisotne pregnala v zadnje prostore, razbila vitrine in pograbila dragocene kose nakita. Policisti so bili hitro obveščeni o ropu, patrulja pa je bila hitro na sledi roparjema, ki sta bežala na skuterju. Policijski avto jima je sledil skozi obljuden park, kjer sta policista, v želji, da jima roparja ne pobegneta, morala prečiti tudi ozek sprehajalni most. Na koncu je zmagala pravica, potem ko sta roparja storila napako in se je eden od policistov zadrl: "Če se samo dotakneš pištole, ti odpihnem glavo!''

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394