Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Pred zakonom smo vsi enaki: redarstvo policiji izdalo globo za napačno parkiranje

A.P.
01. 06. 2020 14.45
0

Pred zakonom smo vsi enaki – tako ja zapisano v 14. členu Ustave Republike Slovenije – je v teoriji eno, v praksi pa vemo, da nekaj drugega. A vsaj za trenutek se je zazdelo, da pravica na tem svetu oz. v Sloveniji obstaja, potem ko so v središču mesta redarji oglobili policiste.

 

Iz Vodnikovega trga v Ljubljani prihaja redko viden prizor, saj je bilo na vetrobransko steklo policijskega interventnega avtomobila prilepljeno obvestilo redarstva o prekršku, saj je bilo vozilo ustavljeno na nepravilne mestu.

 

Motorist na ''gorenjki'' drvel z 250 km/h. Pa je res? Policija odgovarja
Preberi še
Motorist na ''gorenjki'' drvel z 250 km/h. Pa je res? Policija odgovarja

Vozilo je bilo delno parkirano na pločniku, tudi sicer pa se tu ne sme ustavljati vozila. Znano je, da v gostilni v neposredni bližini, kjer je bila fotografija posneta, redarji redno obedujejo ali kofetkajo, zato je bil policijski avto lahka tarča. Ali gre za nagajanje enega organa drugemu, vedo samo akterji, je pa javna skrivnost, da si med seboj rada ponagajata.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376