Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Pred očmi obiskovalcev ga je raztrgal medved

A.M.
18. 09. 2012 09.25
13

Možakar, ki je v Bernu skočil v medvedjo kletko, je imel srečo, da je preživel.

V medvedjem parku v Bernu je neuravnovešen moški sprva splezal na šest metrov visok zid medvedje ograde. Čuvaji so ga 10 minut prepričevali, naj spleza na varno, medtem pa so poklicali še policijo. Moški je kljub pregovarjanju skočil v ogrado, kjer ga je pričakal štiriletni medved Finn.

Zver je pograbila dvonožnega obiskovalca in ga sprva začela premetavati kot punčko iz cunj, zatem pa se ga je lotila še s kremplji in čekani in to pred očmi zgroženih obiskovalcev, ki so dogajanje posneli. Nesrečni moški je mrcvarjenje prenašal popolnoma mirno. Policija, ki je medtem prispela na kraj incidenta, je medveda pregnala s strelom s šibrovko. Reševalci so hitro oskrbeli moškega, ki je utrpel hude poškodbe glave in noge, vendar je zunaj življenjske nevarnosti.

Nič krivi medved Finn je dobil kopico šiber v prsni koš, veterinarji v parku pa so povedali, da ga zdravijo z antibiotiki in operacija ne bo potrebna. Policija in predstavniki parka so še povedali, da so prejeli na tisoče sočutnih sporočil … v prid medvedu, seveda.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!
 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400