Moskisvet.com
Flisar Braun

Novice

Oglas

Pravi moški si upajo!

Braun
06. 11. 2015 15.37
0

Predstavljajte si letošnji veseli december: ženske glave se obračajo za vami, vi pa ste na svojem osvajalskem pohodu samozavestni kot Filip Flisar ob zmagi na belih strminah. Ja, tudi vi se lahko zgledujete po našem najbolj zaželenem brkaču v Sloveniji!

V klub seksapilnih brkatih in bradatih moških boste najlažje prestopili novembra, ko po svetu poteka gibanje Movember. Akcija, v kateri opozarjajo na premalo izpostavljene moške bolezni, med najbolj poznanimi je rak na prostati, je namreč idealna priložnost, ki bo vodila do vaših decembrskih podvigov. Že ptiči čivkajo, da so zadnje čase pri ženskah najbolj zaželeni drzni moški, ki samozavestno nosijo brado ali brke, zato se čim prej opogumite.

Z malo truda do navdušenih odzivov

Ko boste imeli dovolj dolge dlake, je čas, da jih negujete v stilu. Najlažje boste to storili z dobrim in hitrim brivnikom, ki bo ustrezal vašim bradatim željam. Pri Braunu so z vedno zmogljivejšimi in inovativnejšimi brivniki moškim prihranili čas, saj vam ne bo treba preživeti ur in ur pred ogledalom, ko se boste lotili urejanja in ohranjanja moškega videza. In kakšen stil brkov ali brade sploh izbrati?

Okrogle in podolgovate »face« – daljše dlake

Če je vaš obraz okrogle oblike, je najbolj priporočljivo, da na in ob bradi pustite daljše dlake. Vaš obraz bo tako izgledal manj okrogel, vi pa lahko izbirate med kozličkom, kozjo bradico ali brado na črtico. Tudi tisti s podolgovatim obrazom boste zažigali z daljšimi, in sicer naj bodo daljše daljše ob strani ter krajše na in ob bradi. Vi se lahko poigrate s stopničasto obliko, bolj špičaste brade ob strani in črtice na bradi ali se prelevite v edinstvenega "črtka".

Flisar Braun
Flisar Braun FOTO: Flisar Braun

Kvadraten obraz podaljšajte, z ovalnim eksperimentirajte

Krajše dlake ob strani in daljše v predelu brade bodo vsem, ki imate bolj kvadraten obraz, vizualno podaljšale njegovo obliko. Lahko se zgledujete po Lincolnu, imate »čoperske« brke, ki prehajajo v dve črtici na bradi, hollywoodske brčice ali odpuljeno brado v obliki sidra. A najbolj bodo lahko drzni moški z ovalnim obrazom in bodo lahko počeli vse, kar jim srce poželi, tisti z ovalno Polna brada, lovec, "bad guy", itd., imate nešteto možnosti, s katerimi lahko obnorite ženske. Srečko je tudi naš Flisar, on že ve, kako očarati nasprotni spol s svojim brkatim videzom. Naj bo vaš december z Braunovim skritim orožjem cruZer najbolj pester do sedaj! 

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497