Moskisvet.com
Tallulah

Novice

Pravi, da je po mami

N.J.
17. 09. 2013 12.22
2

Tallulah Willis si je v ponedeljek za popoldanski sprehod s fantom oblekla izjemno kratko oblekico, ki pa ji, roko na srce, ni naredila usluge. 19-letnica pa se s kazanjem odvečne kože ne obremenjuje in je očitno več kot samozavestna - kot pravi, ima to po mami.

Tallulah
Tallulah FOTO:
19-letna hčerka Demi Moore in Brucea Willisa je na sprehodu po losangeleških ulicah pokazala nekoliko več kože, kot je sprva nameravala. Veter ji je namreč privzdignil krilce, kar pa je bilo dovolj, da je najstnica v fotografski objektiv paparacov nastavila svojo zadnjico.

Telullah so sicer ovekovečili med sprehodom in kosilom s fantom Lucasom Vercettijem. Študentka je ljubiteljica 'vintage' modnega stila in večkrat je že dejala, da rada nakupuje oblačila na bolšjih sejmih. Pravi tudi, da ni boljšega občutka, kakor oditi od doma oblečen v oblačila, ki te osvobajajo. Kako svobodno se počuti, je vsekakor pokazala tudi s to izbiro oblekice.

Je pa najstnica tudi izjemno samozavestna. Kot pravi, je samozavest podedovala po mami Demi. "Ko sem odraščala, me je mama učila, da moram ljubiti svoje telo in sebe in dejstvo je, da sta starša vedno odprto sprejela vsako stvar, ki sem se je lotila. Nikoli nista zatirala," je razkrila. "Odraščala sem z idejo, da mora vsakdo ljubiti sebe." Tallulah je sicer najmlajša hči Willisa in Demi. Ima še dve sestri, 22-letno Scout in 25-letno Rumer. Bruce ima z novo ženo Emmo še eno hčerko, 14-mesečno Mabel.


 

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497