Moskisvet.com
opozorilo

Novice

'Pozor! Bonbon, ki ga NE SMETE pojesti!'

N.J.
29. 05. 2014 08.17
1

Na trgu naj bi se pojavila nova droga, ki jo dilerji razpečujejo po šolah - največ Nemških, zaznali pa naj bi jo tudi že v Srbiji. Droga se imenuje 'Strawberry Quik' oziroma 'Strawberry Meth', prepoznati pa jo je mogoče po tem, da diši po jagodah in je videti kot jagodni gumijasti ali žele bonbon z okusom.

Po srbskih Facebook profilih je začelo nedavno krožiti opozorilo zaskrbljenega starša. "Dragi starši, prosim vas, da delite ta tekst z drugimi!!! Pojavila se je nova droga, ki jo dilerji delijo po šolah, domnevno največ po Nemčiji, se pa približuje tudi nam. Droga se imenuje Strawberry Quik ali Strawberry Meth, diši po jagodah in je videti kot gumijasti žele bonbon. Dostopna je tudi v drugih okusih, kot na primer z okusom čokolade ...," je zapisal zaskrbljen starš na Facebooku in prosil druge, naj delijo njegov status. Želi namreč zaščititi svoje in druge otroke. "Opozorite jih, naj nikoli od nikogar ne vzamejo bonbona!!! Ta droga je v resnici Crystal Meth z okusom jagode in jih lahko ubije!!! Crystal Meth je definitivno ena najgrših in najkrajših poti do smrti ...!!! Prosim vas, širite to novico, da bodo vsi starši in otroci pravočasno opozorjeni," še zaključuje.

Čeprav gre za opozorilo, mnogi pravijo, da gre za lažno opozorilo, kajti jagodni metamfetamin naj sploh ne bi obstajal. Kakor koli že, previdnost ne bo odveč . Otroke pa le naučite, naj od nikogar ne jemljejo ničesar, ne glede na to, kako vztrajno jih prepričuje!

 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382