Moskisvet.com
Loredana Chivu - 6

Novice

Takšnega odziva ni pričakovala!

N.J.
05. 02. 2015 08.29
35

Romunska lepotica je medijem zaupala tragično zgodbo iz časa, ko je prvič pozirala razgaljena za moško revijo.

Loredana Chivu - 10
Loredana Chivu - 10 FOTO: Facebook

Loredana Chivu je seksi romunski model. Takoj, ko je dopolnila 18 let, se je odločila za drzen korak – pozirala je za Playboy. A njen oče se s tem očitno ni mogel sprijazniti, saj si je, po tem ko je videl njene gole fotografije, vzel življenje. "Ko je videl fotografije, je bil pretresen. Izoliral se je od sveta, hkrati pa od mene zahteval, da odidem od doma in se oddaljim od družine," je za angleški Mirror povedala mlada Romunka.

Loredana je zapustila dom, po dveh mesecih pa odšla nazaj domov, da bi se pogovorila z očetom. Ves ta čas se nista niti enkrat slišala. A namesto pogovora z očetom jo je čakal šok: "Našla sem ga obešenega na tram na podstrešju. Nikoli si ne bom opomogla od tega šoka," je dejala. "Mislila sem si, da ga bo jeza hitro minila, nikoli ne bi niti pomislila na to, da bi zaradi tega storil samomor."

Moški ni pustil nobenega poslovilnega pisma ali vsaj kratkega sporočila. "Vsi pravijo, da je bil do zadnjega trenutka videti vesel, zato je bila ta njegova poteza za nas vse nepričakovana," je še dodala.

Loredana Chivu - 11
Loredana Chivu - 11 FOTO: Facebook

Z očetom sta imela v preteklosti sicer menda zelo prijeten odnos, je še zaupala zdaj 25-letna Loredana. Pojasnila je še, da jo že 6 let preganjajo mračne in strahovi, ves čas pa si tudi očita, da je oče storil samomor zaradi njunega prepira in tega, kar je storila. Obžaluje, da po prepiru ni imela možnosti govoriti z njim. "Po tistem, ko je videl fotografije, ni več govoril z menoj …" Tema je zanjo še vedno, kljub temu, da je preteklo že več let, zanjo izjemno boleča in kot pravi, tega resnično ne privošči nikomur. "Najhuje je ne vedeti, kaj se z nekom dogaja. Ni kazal nobenih znakov depresije, le skregala sva se. Nisem ga imela za šibkega človeka, ki bi si lahko vzel življenje."

Kot je še dodala, je to, da nikoli ni in tudi sedaj ne razume, zakaj si je vzel življenje, konstantna bolečina v njenem življenju. Boji se tudi, da tega nikoli ne bo mogla doumeti. Pa čeprav se verjetno globoko v sebi zaveda, da vsak odločitve sprejema sam – zaradi sebe in ne zaradi drugih.

KOMENTARJI (35)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497