Moskisvet.com
Belen Rodriguez - 1

Novice

Pod njene izjave se podpiše marsikateri moški!

N.J.
05. 07. 2013 11.41
0

Belen Rodriguez je svojega prvega otroka rodila šele v začetku aprila, toda porod na njenem telesu ni pustil prav nobene posledice. Lepotička se je hitro spravila v formo, kot pravi sama, pa porod ni vplival niti na njeno spolno življenje.

Belen Rodriguez - 3
Belen Rodriguez - 3 FOTO:

"Seksam vsak dan. Seks je dober za kožo, razpoloženje in za preziranje kritik. Najbolj tistih, ki jih izrekajo osebe, ki mi zavidajo vse, kar imam," je Belen Rodriguez priznala v intervjuju za Vanity Fair. "Ko sem bila noseča, so mi vse ženske govorile o nekakšni 'karanteni'. O obdobju abstinence po porodu. Kljub temu sem takoj poskusila. Toda bilo je prehitro in videla sem vse zvezdice. Mislila sem, da ne bom mogla seksati nikoli več." Vendar je danes že vse v redu in 28-letnica uživa v seksu prav vsak dan.

Hitro v formi

Po porodu se je Belen takoj vrnila v formo. "Nehala sem jesti sladkarije, s katerimi sem se dobesedno basala med nosečnostjo in takoj sem začela hoditi v telovadnico. Ampak v intervjuju raje napišite, da sem se lotila 'megadiete', sicer mi ne bo nihče verjel," je dejala v šali. "Moj trik je, da vedno uživam 'čisto' hrano. Če jem svinjarije, se počutim slabo. Zdi se mi celo, da smrdim. To, da moram skrbeti za lepoto, je moja služba in delo nosim tudi domov. Tako tudi doma nikoli ne nosim razvlečenih majic, flanelastih srajc in ogabnih copat: tistih razcapanih stvari, ki uničujejo zakone. Biti doma v pižami je morda res udobno, ampak potem je logično, da bo tvoj moža prej ali kasneje začel pogledovati za drugimi ženskami." S tem bi se gotov strinjal tudi marsikateri moški, kajne?

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 390