Moskisvet.com
Delta - zasilni pristanek

Novice

Nekateri so se po drami na letalu že poslavljali od svojcev

A.P.
10. 07. 2019 08.03
0

Potniki, ki so leteli z letalom ameriške letalske družbe Delta, ki jo zadnja leta pretresajo številni škandali, so bili prepričani, da bodo po odpovedi motorja umrli, zato so nekateri svojcem začeli pošiljali sporočila. V potniški kabini je bilo slišati tudi molitve.

Letalo letalske družbe Delta Air Lines je moralo zasilno pristati, potem ko je eden od motorjev doživel okvaro, eden od potnikov pa je skozi okno posnel srhljiv prizor, kako nenadzorovano opleta nos pokvarjenega motorja. Po poku se je v kabini pojavil dim in ljudi je zagrabila panika, je za CNN dejala potnica Avery Porch, ki je dodala, da je letalo izgubilo na hitrosti, zrak pa postajal vse bolj vroč in redek.

Nadzvočno letalo brez vetrobranskega stekla
Preberi še
Nadzvočno letalo brez vetrobranskega stekla

Skoraj 150 potnikov je na letu Delta Flight 1425 letelo iz Atlanta v Baltimore. ''Zgrabil sem telefon in čeprav sem vedel, da nimam signala, sem pisal mami ... Rad te imam,'' razlaga sopotnik Porcheve, Tyler Kreuger. Letalo MD-88 je kasneje zasilno, a varno pristalo na letališču Raleigh-Durham, pristojni pa so sporočili, da je motor popravljen in bo letalo kmalu znova v uporabi.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376