Moskisvet.com
Nežnostim, ki sta si jih izmenjevala v jacuzziju, ni bilo videti konca.

Novice

Potem ko je zadovoljila Uroša, se je z drugim ljubila v jacuzziju

U.S.
12. 04. 2013 10.16
42

Ava Karabatić je zagotovo prvo ime letošnjega Big Brotherja slavnih, ki se trenutno odvija v Srbiji. Potem ko je že v prvih dneh bivanja v slavni hiši poskrbela za vroče prizore pod rjuho, je sedaj, ko je hišo zapustil njen Uroš Ćertić, uteho našla v objemu Željka Stojanovića. Z njim se je strastno poljubljala kar v jacuzziju.

Nežnostim, ki sta si jih izmenjevala v jacuzziju, ni bilo videti konca.
Nežnostim, ki sta si jih izmenjevala v jacuzziju, ni bilo videti konca. FOTO: You Tube
Čeprav je še pred dnevi s solzami v očeh spremljala, kako je hišo Big Brother slavnih zapustil "njen" Uroš, je Ava Karabatić na svojo simpatijo hitro pozabila. Željko Stojanović, ki se je že nekaj časa oziroma odkar Uroš za Avo ni želel več slišati, vztrajno vrtel okoli Ave, je zdaj končno prišel na svoj račun. Solze z Avinega lica je obrisal in jih nadomestil s poljubi.

Uroša je zamenjala z Željkom.
Uroša je zamenjala z Željkom. FOTO: You Tube
Uroša zamenjal Željko

Ja, prvič sta se poljubila po petkovih nominacijah, ko je postalo jasno, da sta še najmanj en teden oba na varnem. Zdaj sta vročo igrico nadaljevala kar pred vsemi v jacuzziju, ki stoji pred hišo. In čeprav je Hrvatica še pred dnevi zatrjevala, da se ne zaljubi tako zlahka, je bila v objemu svojega novega izbranca videti povsem drugače.

Prepustila se je užitkom ...

Medtem ko sta si golobčka privoščila sproščujočo kopel, sta bila ves čas tesno objeta. Nežnosti sta si izkazovala pred vsemi in se strastno poljubljala. Sprva je bilo Avi malce nelagodno, ko je imela v mislih, le kaj na to porečejo preostali sostanovalci, a se je Željkovemu zapeljevanju hitro prepustila in mu vračala vroče poljube.

Prvi poljub je "padel" že pred dnevi, ko so vsi spali.
Prvi poljub je "padel" že pred dnevi, ko so vsi spali. FOTO: You Tube

Prisodila mu je štirico

Ko je Big Brother Avo vprašal, kako bi ocenila Željkove ljubezenske sposobnosti, lepotička ni skoparila s komplimenti. Na lestvici od ena do pet mu je dodelila visoko štirico, medtem ko je Željko za Avo dejal, da se ljubi kot pravi orangutan. Vi veste, kako je to?

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (42)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400