Moskisvet.com
MasterChef Slovenija - 1

Novice

Postani prvi slovenski MasterChef in osvoji 50 tisoč evrov!

Moškisvet.com
22. 01. 2015 08.30
0

Prihaja najbolj kreativno kuharsko tekmovanje, ki je popolnoma zasvojilo gledalce po vsem svetu. Končno smo ga dočakali tudi v Sloveniji: MasterChef Slovenija. Oddaja, v kateri se bodo pomerili najboljši ljubiteljski kuharji, najboljši pa bo prejel naziv MasterChef Slovenije in 50.000 EUR!

MasterChef Slovenija - 1
MasterChef Slovenija - 1 FOTO: POP TV
 
Oddaj prijavo do 15. 2. 2015 in se poteguj za glavno nagrado 50.000EUR!

Težko pričakovana kuharska oddaja svetovnega formata prihaja spomladi na POP TV. Izmed 50 izbranih ljubiteljskih kuharjev se bo po izločevalnih avdicijah v oddaji MasterChef Slovenija pomerilo le 16 najboljših. Njihove jedi bodo ocenjevali trije sodniki. Ti bodo skozi oddaje izločevali kuharje, ki ne bo dosegali njihovih pričakovanj.

Želimo, da se prijavijo ljubiteljski kuharji, ki so vrelci kreativnosti in skladatelji okusov. Samozavestni kulinarični virtuozi, ki verjamejo vase in želijo izpolniti svoje sanje. Enemu izmed njih ponujamo možnost, da dokaže sebi in drugim, da zna, zmore in postane prvi slovenski MasterChef!

Poznate koga, ki bi si zaslužil zmago?

Je lazanja vašega frenda nepozabno gurmansko potovanje? Zna prijateljica pričarati nepozabno pojedino s sestavinami iz praznega hladilnika? Je mamina torta večni spomenik čokoladi? Prepričajte jih, naj se prijavijo tudi oni!

Prijave lahko oddate TUKAJ.

Zbiramo jih do 15. 2. 2015!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497