Moskisvet.com
Whitney Houston

Novice

Posnetek dokazuje, da je bila Whitney Houston umorjena

N.J.
27. 12. 2012 10.36
24

Pevka Whitney Houston naj bi bila umorjena, kruto dejanje pa naj bi bilo delo razpečevalcev mamil, trdi zasebni detektiv Paul Huebl. Vse skupaj so posnele varnostne kamere ...

Zasebni detektiv Paul Huebl pravi, da ima v lasti posnetek varnostnih kamer, iz katerega je več kot jasno razvidno, da 48-letna pevka ni storila samomora, ampak so jo preprodajalci mamil umorili zaradi dolgov.

Mrliški oglednik je sicer ugotovil, da je Whitney Houston umrla zaradi utopitve v kadi v hotelu Beverly Hilton, potem ko je zaužila mešanico kokaina, marihuane in številnih drugih mamil. Kot poroča The National Enquirer pa Huebl verjame, da so predstavniki preprodajalske družbe k njej prišli, da bi jim povrnila dolg. Dolžna naj bi jim bila 1,2 milijona evrov, ker jim ni mogla vrniti, pa naj bi jo umorili. Za MailOnline je povedal, da ne ve natanko, kako so jo umorili, da pa dokazi, ki jih je zbral, kažejo v to smer, da je bila umorjena. Zvezdnici naj bi namreč pred smrtjo dostavili pošiljko kokaina v sobo, dejala pa naj bi tudi: "Sita sem tega sranja". Poleg tega naj bi preprodajalci Whitney zaradi dolgov nadlegovali že dolgo pred tem.

Whitney Houston
Whitney Houston FOTO: X17ONLINE.COM

Huebl ima v lasti posnetek nadzornih kamer, ki kažejo, kako dva neznana moška vstopita v Beverly Hilton hotel, pomešala pa naj bi se tudi v njeno spremstvo. Zatem sta se izmuznila v njeno sobo in jo umorila. Detektiv pa se tudi ne strinja z mnenjem mrliškega oglednika, da je bila pevkina smrt nesreča. "Na njenem telesu so bile vidne poškodbe, ki so nastale v samoobrambi in za katere verjamem, da so nastale, ko se je borila za svoje življenje," je povedal za Enquirer.

Zasebni preiskovalec je tudi dejal, da ima dokaze, da so v njeno sobo vstopili nasilno in da je bila popolnoma razmetana, kar prav tako nakazuje na nasilje. Vse svoje dokaze naj bi Huebl izročil čikaškemu FBI v upanju, da bodo ponovno odprli primer in sprožili preiskavo. Verjame, da policisti na Beverly Hillsu niso natančno opravili preiskave v zvezi z Whitneyjino smrtjo, da ne bi očrnili Beverly Hillsa ali hotela Beverly Hilton, kdo ga je najel, pa noče izdati.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400