Moskisvet.com
Bai Ling - 1

Novice

Posmehuje se ji ves Hollywood, a za njo je kruta preteklost

N.J.
15. 10. 2015 08.21
12

Igralka Bai Ling je bolj kot po filmskih vlogah znana po tem, da se na raznih prireditvah pogosto pojavlja v oblačilih, ki spominjajo na tiste iz filmov za odrasle. A ženska, ki se ji mnogi posmehujejo, ima za seboj resnično težko zgodbo.

Kitajka Bai Ling, ki šteje 49 pomladi, je salve smeha sprožala, ko je izjavila, da je Nezemljan in da njena babica živi na Luni.

"Pomotoma ali namerno, sama sem uničila lepo Bai Ling, talentirano igralko, ki so jo imeli vsi radi. Namesto tega me mediji predstavljajo kot noro k****, ki povsod kaže svoje bradavičke," je izjavila. "Postala sem lik, kakršnega je napravila hollywoodska pop kultura. Nekako sem postala žrtev tega imidža."

Težka preteklost

Med 14. in 17. letom starosti je Bai delala kot vojaška artistka na Tibetu. Njena naloga je bila tedaj zabavati v glasbenem teatru, a kot trdi, je bila skupaj s kolegicami večkrat žrtev zlorab starejših častnikov, ki so jo omamljali z alkoholom. Po posilstvu je zanosila, a je bila prisiljena splaviti. Obdobje neprestanih spolnih zlorab sama povezuje z alkoholizmom, s katerim ima velike težave. Po tragičnih dogodkih je nekaj časa preživela v psihiatrični bolnišnici, ko si je opomogla, pa se je lotila igralske kariere. Leta 1991 se je preselila v Ameriko, kjer je ustvarila lik, kakršnega poznamo.

Bai je med drugim nastopila v filmih The Crow, Red Corner, Crank: High Voltage, Three... Extremes, Wild Wild West, Anna and the King in Southland Tales, pa tudi v serijah Entourage in Lost.

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497