Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Film/tv

Poslovilo se je prvo Bondovo dekle

L.P.
10. 06. 2018 07.49
0

Eunice Gayson, ki je znana kot prvo Bondovo dekle, se je poslovila od življenja. Umrla je v starosti 90. let. Spominjamo se njenih nastopov ob izvrstnemu Seanu Conneryju v filmu Dr. No in Iz Rusije z ljubeznijio. Eunice je edino Bondovo dekle, ki je nastopilo v več kot enem filmu te slavne franšize.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Eunice je v filmu igrala le telesno. Glas pa ji je posodila umetnica Nikki van der Zyl.

Gaysonova je soustvarila eno najbolj znanih fraz iz filma – Bond, James Bond. Ko se njen lik v filmu sreča z likom Bonda, se drug drugemu predstavita na takšen način, kakor ga je slavni agent prakticiral v nadaljnjih filmih.

Na smrt igralke sta se zelo čustveno na Twitterju odzvala tudi producenta serije filmov o Bondu Michael G. Wilson in Barbara Broccoli.

Gaysonova, ki se je rodila leta 1928 v Surreyju, je po Bondu zaigrala v številnih televizijskih serijah. Med drugim v seriji The Saint in v seriji The Avengers. Leta 2013 je nastopila v kuharskem šovu MasterChef, še poroča BBC.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382