Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Poskušala sta občevati med skokom s padalom, tako se je končalo

A.P.
07. 04. 2021 06.00
0

Številni pari si na različne načine popestrijo spolno življenje. A nekateri imajo pri tem preveč drzne ideje in so na koncu namesto užitka deležni bolečine. Tako je bilo tudi v primeru para, ki se je odločil, da se strastem predaja v zraku, točneje, med skokom s padalom.

William in Leslie sta svetu nedavno zaupala, da sta želela spolno občevati med skokom s padalom. Kot je priznal par – oba se imata za adrenalinska odvisnika – sta v preteklosti preizkusila že številne načine seksa in dejala, da zanj nikoli ni neprimeren čas. ''Rada me postavi pred izziv, saj ve, da želim njeni želji takoj ugoditi.'' No, to ni bila ena boljših ideje od Leslie. ''Ker sva bila oblečena v precej ohlapne hlače, sem bila prepričana, da ne bi smelo biti težav.''

V Dubaju aretirali 40 nagic, ki so pozirale na balkonu: to so nekatere pridržane lepotice
Preberi še
V Dubaju aretirali 40 nagic, ki so pozirale na balkonu: to so nekatere pridržane lepotice

Na koncu je par lahko srečen, da je ostal živ, saj je imel William težave z odpiranjem padala, ob pristanku pa se je zbal, da je usodno poškodoval svojega korenjaka. Da zadeva ni izvedljiva, sta spoznala kmalu za tem, ko sta se med padanjem zbližala. William je nato sprožil padalo svoje partnerke, medtem ko si je med odpiranjem svojega zlomil nos. Po pristanku je negibno obležal na tleh in Leslie je tedaj pomislila na najhujše. ''Ko sem ga zagledala na tleh, sem mislila, da je mrtev.'' William je bil k sreči živ, a krvav, potem ko je utrpel poškodbo nosa, bal pa se je predvsem tega, da si je usodno poškodoval penis in ne bo več mogel seksati. ''Sprva sem začutil bolečino v mednožju in levi nogi. Zato sem najprej pomislil, da nisem zaključil samo s padalstvom, ampak tudi s spolnimi odnosi.'' Nato sta oddrvela k zdravniku, ki je prinesel dobre novice. ''Ko mi je zagotovil, da je moj z mojim korenjakom vse v redu in da zgolj potrebuje nekaj počitka, sem začutil veliko olajšanje,'' je razlagal William.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!
Kdo so sivoseksualci in kaj sploh je siva aseksualnost?
Preberi še
Kdo so sivoseksualci in kaj sploh je siva aseksualnost?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 342