Moskisvet.com
Svetlana je med posilstvom v samoobrambi ugriznila v penis napadalca in mu ga delček tudi odgriznila.

Novice

Posilil nosečnico in ostal brez penisa

N.J.
20. 07. 2012 15.00
30

V samoobrambi in z željo po maščevanju za storjene bolečine, fizične in psihične, ki ji jih je prizadejal s posilstvom v savni, se je 29-letna Rusinja svojemu napadalcu maščevala na prav poseben način.

Svetlana je med posilstvom v samoobrambi ugriznila v penis napadalca in mu ga delček tudi odgriznila.
Svetlana je med posilstvom v samoobrambi ugriznila v penis napadalca in mu ga delček tudi odgriznila. FOTO:

V mestu Iskitim v pokrajini Novosibirsk je 29-letni moški v savni posilil nosečo žensko. Svetlana, ki je med posilstvom splavila, bila je v tretjem mesecu nosečnosti, je o napadu povedala, da je moški sredi noči razbil steklena vrata savne, medtem ko je ona ležala v njej. Najprej naj bi jo pretepel, nato pa posilil in prisilil v oralni seks.

Napadalčevo nepremišljenost pa je Svetlana odlično izkoristila. Ugriznila ga je v penis, moški pa je zbežal v krikih in bolečinah ter se obrnil naravnost na zdravstveno službo. Policija je moškega nato aretirala, svoje dejanje pa je tudi priznal. ″Upam, da bo učinek mojega samoobrambnega dejanja služil kot kazen za njegovo dejanje, poleg kazni seveda, ki mu jo bo dosodilo sodišče,″ je še dodala.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (30)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497