Moskisvet.com
Shakira

Novice

Na slabem glasu. Tako so Shakiro klicali Piquejevi prijatelji!

M.S.
30. 06. 2022 05.00
0

Potem ko je nedavno odjeknila novica, da se po ducat letih skupnega življenja razhajata slavni španski nogometaš Gerard Pique in kolumbijska pevka Shakira, na plano prihajajo nove podrobnosti iz njunega zasebnega življenja. Nedavno smo tako izvedeli, kako so Piquejevo partnerico klicali prijateji ''stebra'' Barcelone. Za začetek lahko rečemo, da ni imela ravno dobrega slovesa.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

35-letni Gerard Pique in deset let starejša Shakira nikoli nista bila poročena, kljub temu pa je, potem ko je na plano prišla novica, da naj bi 45-letna pevka Španca ujela v postelji z drugo, pred njima zapletena ločitev, glavni težavi pa bosta skrbništvo nad njunima sinovoma ter skupno premoženje. Razdelila naj bi si kar 700 milijonov evrov in kopico nepremičnin. Shakira je po ocenah revije Forbes ocenjena na 280 milijonov evrov, legenda Barcelone pa je kljub temu, da klub nanj več ne računa (pogodbo ima do leta 2024), eden najbolje plačanih članov "katalonskega ponosa". Med drugim je lastnik Cosmos Holdinga, ki je organizator Davisovega pokala (tenis), podjetja Kosmos, ki se ukvarja z medijsko-trženjskimi aktivnostmi, lastnik nogometnega kluba v Andori itd.

Za Shakiro niso najboljši tedni.
Za Shakiro niso najboljši tedni. FOTO: Profimedia
Je fatalna Makedonka kriva, da je Shakira nagnala Piqueja?
Preberi še
Je fatalna Makedonka kriva, da je Shakira nagnala Piqueja?
Z njo je prevaral Shakiro
Preberi še
Z njo je prevaral Shakiro

Kako so Shakiro, ki je Piqueja spoznala leta 2010 v Madridu, kamor je prišla snemati videospot za himno svetovnega prvenstva Waka Waka, "videli" Piquejevi prijatelji, zgovorno pove vzdevek, ki so ji ga nadeli: "La Patrona", kar je špansko "šefica". S tem nadimkom so v marsičem opisali njen karakter. "Vsi Piquejevi prijatelji so jo klicali 'šefica', saj se do njih ni najlepše obnašala," je v oddaji Ya es mediodia razkrila španska novinarka Lorena Vazquez in dodala, da se pevka, ki je očitno Piqueja pogosto komandirala, ni veliko družila z njegovimi prijatelji ter soprogami drugih nogometašev Barcelone. "To jima je kot paru od nekdaj predstavljalo problem." Razkrila je še, da se Shakira nikoli ni zares dobro počutila v katalonski prestolnici, saj da tam ni imela prijateljev. "Najboljša prijateljica tam je bila Piquejeva mama, s katero pa zdaj nista več v dobrih odnosih."

Shakira in Gerard Pique še v srečnejših časih.
Shakira in Gerard Pique še v srečnejših časih. FOTO: Profimedia
S temi nogometaši bi poročene ženske najraje skočile med rjuhe
Preberi še
S temi nogometaši bi poročene ženske najraje skočile med rjuhe
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382