Moskisvet.com
ferrari

Novice

To pa je bila draga poročna vožnja!

N.J.
26. 04. 2016 12.37
11

Mnogi mladi si za poroko želijo vožnje v dragem avtomobilu, da bi se v prav posebnem slogu pripeljali pred oltar. A vselej ne gre vse po sreči ...

ferrari
ferrari FOTO: YouTube

Komaj 25-letni ženin Usman Ali si je želel svojo drago počastiti za poroko z vožnjo v kar 330.000 evrov vrednem ferrariju. Za najem je plačal 6 tisočakov, a vse ni šlo po načrtih.

Z luksuznim ferrarijem 458 Spyder se je dan po poroki skupaj s svojo novo mlado soprogo odpeljal h prijatelju, a se je zaletel v prijateljevo hišo, potem ko mu je noga zdrsnila s stopalke. Avto je pri tem popolnoma uničil, sam pa jo je k sreči odnesel brez večjih poškodb. Materialna škoda naj bi znašala okoli 31.500 evrov, poročajo mediji.

Prijatelji, ki so bili priče nesreči, so za medije povedali, da so bili zelo zaskrbljeni, ko so videli, kaj se je zgodilo. Hudo jim je bilo, ker je prijatelj uničil avtomobil, vreden več kot hiše oziroma stanovanja, v katerih oživijo sami, a da so bili zadovoljni, ko so videli, da sta jo mladoporočenca odnesla brez poškodb.
Iz podjetja, pri katerem si je mladoporočenec izposodil avto, so povedali, da so veseli, da s parom ni nič hudega, da pa bodo avtomobil brez težav popravili. »V tem poslu se dogajajo še veliko hujše stvari,« so sporočili.

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400