Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Poročen moški iskal prostitutko, dobil pa svojo hčerko!

S.R.
03. 12. 2011 07.42
25

Žalostno je, ko kateri koli zakon pride do točke, ko začneta partnerja ljubezen iskati drugje, še huje pa je, če slednjo iščeta na napačnem mestu, a tudi to se na žalost zgodi. Nekaj takega je želel tudi moški iz Zimbabveja, ki je ljubezen poskusil najti pri prostitutki.

A načrt se mu je milo rečeno ponesrečil. Že samo dejstvo, da se je odločil varati ženo, in to na takšen način, je obsojanja vredno. A Titus Ncube je ob poskusu varanja dobil tako hudo lekcijo, da se je bo zagotovo spominjal celo življenje, zgodba pa bo najbrž služila tudi kot opozorilo vsem, ki se bodo kdaj hoteli lotiti česa podobnega.

Ncube je imel doma že dlje časa hude težave, zato se je odpravil od doma in najel hotelsko sobo. Ker je bil osamljen, si je zaželel še malo ženske družbe, zato si je večer odločil popestriti s prostitutko. Opravil je nekaj klicev in si v sobo poslal pripadnico najstarejše obrti na svetu. A rezultat njegovega dogovora je bil naravnost šokanten. Ko je naročena prostitutka prišla v njegovo sobo, je Ncube zgrožen ugotovil, da dekle na klic ni nihče drug kot njegova 20-letna hči! Ncube, sicer oče treh otrok, je bil ob odkritju tako presenečen in prestrašen, da je omedlel, prestrašena hčerka, ki je v stranki prav tako prepoznala svojega očeta, pa je pobegnila iz sobe. A zgodba ima k sreči vsaj malce bolj srečen konec. Ncube je hčerki pozneje namreč odpustil njen dosedanji poklic.
Za lokalni časopis je Ncube povedal, da se je pogovoril z ženo in hčerko ter ju prosil odpuščanja, ter da ''le želi nazaj svojo družino.'' Kar se tiče njegove hčerke, je izjavil, da je nehala prodajati svoje telo ter da gre naslednje leto nazaj v šolo. Njegovih zakonskih težav sicer ni konec, a jih z ženo sedaj rešujeta pri zakonskem svetovalcu. Njegova žena Rosemary pa ima na vse skupaj malce bolj negativen pogled, saj je za časopis izjavila, da bi se, v kolikor ne bi imela otrok, od moža že zdavnaj ločila, a se je prav zaradi njih in posledic, ki bi jih zanje imela ločitev, odločila vztrajati. Ob vsem tem lahko le upamo, da se kaj takega ne bi nikdar več ponovilo.

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497