Moskisvet.com
Pornhub

Novice

Obisk PornHuba je v času Evrovizije najbolj upadel v tej državi

E.R.
22. 05. 2024 02.30
0

PornHub je objavil statistiko, ki nazorno prikazuje, v kateri državi se je obisk na strani v času Evrovizije najbolj zmanjšal.

Erotika

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Svetovno tekmovanje za Pesem Evrovizije je potekalo 11. maja v Malmoju na Švedskem in pritegnilo pozornost številnih gledalcev po vsej Evropi. Statistiki spletnega mesta PornHub so tudi letos pridobili podatke, da bi videli, kako je dogodek vplival na obiskanost strani. Ker je na izboru sodelovalo toliko držav, niso bili presenečeni nad padci v času samega tekmovanja in neizogibnimi povečanji, ki so sledili po koncu.

To so bile najbolj gledane vsebine na Pornhubu v letu 2023
Preberi še
To so bile najbolj gledane vsebine na Pornhubu v letu 2023

Švica je letos zasedla 1. mesto , izvajalec Nemo pa jih je do zmage popeljal s pesmijo The Code. Država je zabeležila padec obiska za 13,8 %, medtem ko je drugouvrščena Hrvaška zabeležila precej večji padec, in sicer 23,3 %. Ukrajina, ki se je uvrstila na 3. mesto, je zabeležila padec za 4,7 %. Četrtouvrščena Francija je obiskanost zmanjšala za 12,6 %, Izrael, ki je končal na 5. mestu, pa za 10,4 %. Na Švedskem, ki je gostila izbor, je promet na strani upadel za 11,2 %. 

S to nenavadno vsebino na Pornhubu mastno služi
Preberi še
S to nenavadno vsebino na Pornhubu mastno služi

Obiskanost se je sicer najbolj zmanjšala v Grčiji, natančneje za 27,6 %. Med drugimi državami z veliko spremembo obiskanosti sta še Latvija s padcem za 21,2 % in Ciper s padcem za 19,6 %. Država, v kateri je bila sprememba najmanjša, je bila Velika Britanija z zelo majhnim, zgolj 3,3-odstotnim padcem obiska. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: www.pornhub.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497