Moskisvet.com
megan mahoney

Novice

Poredna učiteljica: Srednješolcev ni učila le športne vzgoje ...

N.J.
03. 11. 2014 10.49
60

Megan Mahoney je 25-letna učiteljica športne vzgoje na prestižni katoliški srednji šoli na Staten Islandu je počela še marsikaj drugega kot poučevala športno vzgojo. Po več letih so jo razkrinkali takole ...

megan mahoney
megan mahoney FOTO:
Čeprav so že več let krožile govorice, da naj bi imela mlada temnolasa učiteljica afere z dijaki, da jih je z avtomobilom vozila na skrivne lokacije, kjer je seksala z njimi, pa nihče ni ukrepal, saj je sprva zdelo, da gre la za zlobne jezike. Škandal je izbruhnil, ko je neko dekle zalotilo svojega 16-letnega fanta, ko je bil na večerji z Mahoneyjevo in ju je izdala ravnatelju.»Peljala sva se naokoli, nato pa opravila stvar v avtu,« je povedal 16-letnik. Za afero je menda povedal tudi najboljšemu prijatelju in še trem prijateljem, katerim se je to zdelo super zabavno. Tudi starši 16-letnika so potrdili, da so sina večkrat videli z učiteljico, na njihovih domačih vratih se je pojavila tudi nekega večera, zaradi česar je oče spklepal, da gre sin pač na zmenek. »Videti je mlada ... kaj pa vem,« je komentiral oče.

Študent se je, potem ko se je izvedelo za afero, v šoli soočal z mnogimi težavami, navajajo ameriški mediji. Tako učitelji kot vodstvo šole naj bi se ga želeli znebiti. »Želeli so se znebiti mojega sina, želeli so, da se izpiše iz šole,« je ogorčena mati.

Športni koordinator srednje šole Moore Catholic High School je obtožen, da je več let molčal, čeprav je vedel za njene aktivnosti. Kot trdijo priče, je koordinator celo ukrepal in ukazal Mahoneyjevi, naj preneha s tovrstnim početjem, a dogodkov ni prijavil pristojnim oblastem.

Vodstvo šole je potrdilo, da je bila zoper učiteljico Megan Mahoney in športnega direktorja sprožena preiskava, kot kažejo novi dokazi, pa naj bi imela učiteljice afere vse od leta 2006 dalje. S kom vse se je 'družila' po koncu pouka, bo pokazala preiskava, zagotovo pa 16-letnik ni bil edini, še pišejo ameriški mediji. Z nekim drugim 16-letnikom naj bi seksala leta 2012, med letoma 2006 in 2007 pa naj bi spala celo z eno izmed srednješolk.
 

megan mahoney
megan mahoney FOTO:

KOMENTARJI (60)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 390