Moskisvet.com
Selfie - 3

Novice

Zaključek popolnega zmenka?!

N.J.
11. 08. 2015 08.32
12

23-letni Leonardo Pereira in 18-letna Victoria Nader sta šla na popoln zmenek in ga preživela tako, da sta visela nad dobrih 900 metrov visokim prepadom. Fotografijo sta objavila na spletu, ne vedoč, da bo zaobšla svet.

Mlada Brazilca sicer redno objavljata drzne fotografije, posnete na bolj ali manj nevarnih lokacijah. In čeprav se mnogi nad njunimi fotografijami navdušujejo, številni pravijo, da je njuno početje naravnost neodgovorno in preveč tvegano. Na mnogih fotografijah namreč visita nad prepadi, popolnoma nezavarovana, držita se le za roke. »Prvič sem bil malce prestrašen,« je Leonadro dejal za ABC News. »Samo sedel sem. Naslednjič sem le zbral pogum in obvisel, nato pa je enako storila še Victoria.«

Par se je med drugim tudi 'abzajlal' s 70 metrov visoke stavbe, preplezala sta 2.892 metrov visok Pico da Bandeira, nameravata pa tudi plavati z belimi morskimi psi. Njuna doživetja sicer lahko spremljate tudi preko njunih Instagram računov: @leonardopereira1 and @victorianader1.

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497