Moskisvet.com
[SM A346] 02. Display

Novice

Oglas

Popoln telefon za popolno fantovščino in dekliščino

P.R.
28. 03. 2023 05.00
0

S pomladjo se običajno začne tudi sezona porok.

Pred sezono porok pa pridejo še nore fantovščine in dekliščine, ki slovijo kot divje zabave s katerih je dobro prinesti tudi kaj spomin v obliki fotografij ali videoposnetkov, saj so tisti v glavi včasih nekoliko bolj megleni. Da bi s fantovščine oz. dekliščine, odnesli čim več lepih spominov, ki bodo ostali za vedno, je pomembno, da s sabo vzamete kakovosten pametni telefon, ki bo snemal brezhibne posnetke tudi, ko se vam bo malce zatresla roka in ki bo zdržal vse norčije, ki ste si jih zamislili. Naj vam predstavimo novo Samsung Galaxy A serijo pametnih telefonov in razkrijemo, zakaj je to najboljši telefon za naslednjo fantovščino.

Za popolne posnetke

Samsung Galaxy A54 5G in Galaxy A34 5G prinašata kamere in funkcije, ki zagotavljajo popolne fotografije z jasno kakovostjo tudi v slabših svetlobnih pogojih, pri čemer uporabljata vodilno Nightography tehnologijo Galaxy in podporo umetne inteligence. Tudi, ko se bo dan prevesil v večer, to ne bo vplivalo na kakovost posnetkov. Ko bo zabava postajala vse bolj divja in boste snemali v gibanju, novi pametni telefoni omogočajo videoposnetke z izjemno jasnostjo, ki z izboljšano optično stabilizacijo slike (OIS) in video digitalno stabilizacijo slike (VDIS) preprečujejo stresene in zamegljene posnetke. 

Kamera A34 5G
Kamera A34 5G FOTO: Arhiv naročnika

Tako kot vse zadnje kamere obeh telefonov je pri modelu Galaxy A54 5G izjemna tudi sprednja kamera za snemanje selfijev, ki omogoča osupljive podrobnosti zahvaljujoč kameri z ločljivostjo 32 MP. Kamera tako omogoča tudi visoko kakovostne posnetke in bodočega ženina oz. nevesto boste lahko presenetili s serijo norih selfijev.

Ker se fantovščine in dekliščine redko končajo pred jutrom ali pa se zavlečejo še v naslednji dan, vas bo razveselilo dejstvo, da tudi če ste baterijo pozabili popolnoma napolniti preden ste odšli od doma, vas ta ne bo pustila na cedilu. Oba telefona sta namreč opremljena z izjemno zmogljivo 5.000-miliamperurno (tipično) baterijo, ki lahko zdrži tudi več kot dva dni (1). Energije bo verjetno prej kot telefonu, zmanjkalo vam.

Dostopne cene in vrhunska tehnologija

Ker se na zabavah, kot je fantovščina ali dekliščina, rada zgodi tudi nezgoda, je pomembno, da je telefon trpežen. Oba telefona nove Galaxy A serije imata oceno odpornosti proti vodi in prahu IP67, in bosta tako vzdržala vse vaše izzive. Skozi članek ste gotovo že razbrali, da Samsung Galaxy A serija ponuja od vrhunske tehnologije do zmogljive baterije, ki uporabniku pride zelo prav. Poleg vse pa se ponaša z dostopno ceno, zakar ni čudno, da je prav serija Galaxy A najbolje prodajana.

Povezljivost in varnost na visokem nivoju

Samsung ostaja zvest svojemu cilju, da serija A postane najbolje prodajana naprava 5G v svojem cenovnem razredu. Z implementacijo povezljivosti 5G, vse do vstopnih modelov serije, že od prejšnje Galaxy A serije pametnih telefonov zagotavljajo boljšo povezljivost naslednje generacije več ljudem po vsem svetu. Oba telefona poganja osemjedrni procesor, ki omogoča vrhunsko zmogljivost tako pri delu, kot pri igranju.

Kompromisov ni niti pri varnosti, saj uporabniki danes telefonu zaupajo veliko občutljivih osebnih podatkov. Storitev Samsung Knox omogoča varnost podatkov na visoki ravni. Uporabniki lahko z dostopom do nadzorne plošče za varnost in zasebnost preprosto sami upravljajo s svojimi podatki in načini kako aplikacije dostopajo do njih. 

Če naročite zdaj, prejmete tudi krasno darilo

Ko si boste po fantovščini ali dekliščini želeli spočiti in naspati, si zavrtite vašo najljubšo pesem in se potopite v njeno melodijo. Za prijetno zvočno izkušnjo bodo poskrbele Galaxy Buds Live slušalke, ki jih dobite za darilo ob naročilu telefona Galaxy A54 5G ali Galaxy A34 5G.

Naročite izjemni telefon Galaxy A serije in ob naročilu prejmite slušalke Galaxy Buds Live za še popolnejšo Galaxy izkušnjo. Promocija traja od 22. marca do 9. aprila 2023 oziroma do razprodaje zalog. Več o ponudbi in naročilu najdete na spletni strani Samsung

Za še prijetnejšo izkušnjo z novim telefonom je tu čudovito darilo
Za še prijetnejšo izkušnjo z novim telefonom je tu čudovito darilo FOTO:

(1) Dejanski čas delovanja baterije, čas polnjenja in čas uporabe se lahko razlikujejo glede na omrežno okolje, vzorce uporabe, število klicev in sporočil, pogostost polnjenja in druge dejavnike.

Naročnik oglasa je Samsung.

Nakupuj preko spleta
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376