Moskisvet.com
pijan moški v postelji

Novice

Popival, zaspal in se zbudil 2.700 km stran!

N.J.
17. 11. 2017 08.10
5

Si predstavljate, da greste zvečer popivati s prijatelji, zaspite in se nato zbudite na drugi strani sveta?

Brezposelni Romun Maihai Danciu je popival s svojimi prijatelji v romunskem mestu Albesti in se hvalil, da si bo našel službo v Londonu. Popolnoma opit in zakajen je menda zaspal, naslednje jutro pa se zbudil na njemu povsem neznani lokaciji. 

Ves v modricah se je menda zbudil pred neko stavbo sredi Londona, šokiran, ker so vsi okoli njega govorili angleško. Odpeljali so ga v bližnjo bolnišnico, kjer mu je Adina Costache, tamkajšnja medicinska sestra romunskega porekla, potrdila, da se res nahaja v Veliki Britaniji. V upanju, da ga bo kdo prepoznal, je na socialnem omrežju Facebook delila njegovo zgodbo. Miahai namreč sploh ni vedel, kako je prišel iz Romunije do Anglije. 

»Našli so ga popolnoma opitega, videti je bilo, kot da ga je nekdo pretepel. Pripeljali so ga v bolnišnico in ne pozna nikogar v Londonu ter se čudi, kako da ni v Romuniji. Ne ve, kako je prispel sem,« je zapisala Adina. Kot poročajo romunski mediji, so moškega res nazadnje videli popivati s prijatelji v Romuniji, kako je prišel v London, pa ostaja neznanka.

V Romuniji ima, kot še poročajo britanski mediji, partnerko in otroke ter z njimi živi pri partnerkinih starih starših.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497