Moskisvet.com
Ženska gleda penis

Novice

Grozljivo: Ne boste verjeli, kaj se mu je zgodilo

S.R.
26. 07. 2012 09.01
3

Čeprav bi si želeli, da gre le za besedno igro ali metaforo, je treba tokrat vse jemati povsem dobesedno. Iz Kitajske namreč poročajo o precej bizarnem primeru napada. Neznani tatovi so namreč moškemu med spanjem dobesedno ukradli penis, nesrečni Kitajec pa sedaj okreva v bolnišnici.

Penis
Penis FOTO: iStockphoto

Zgodilo se je v vzhodni kitajski provinci Džedžjan, v vasici Ničjao blizu mesta Venling. 41-letni Fej Lin je policiji povedal, da je ravno spal, ko so v njegovo sobo planili zamaskirani tatovi in mu čez glavo poveznili kapuco. Izjavil je da so mu tatovi ''nekaj poveznili čez glavo'', mu potegnili dol hlače in zbežali. Lin je bil nad dogodkom tako šokiran, da sprva sploh ni ničesar čutil, šele nato je pogledal dol in presenečen ugotovil, da krvavi, njegovega spolnega organa pa ni nikjer.
Policija verjame, da so bili tatovi ljubosumni moški lokalnih žensk, s katerimi je imel Lin afere. Nesrečni 41-letnik je policiji in medijem sicer zanikal kakršno koli vpletenost v afere, a si je kar težko zamisliti kak drug razlog, zaradi katerega bi bil ob penis.
Reševalci in policisti so sicer v Linovem stanovanju in bližnji okolici iskali njegov odrezani penis, ki bi mu ga, če bi ga hitro našli, lahko prišili nazaj, a ga žal niso našli. Prav tako ni bilo sledu o tatovih, a policija pravi, da se osredotočajo na ljubosumne ljubimce.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497