Moskisvet.com
Khali the Killer-naslovna

Film/tv

Pomotoma objavili cel film namesto napovednika

L.P.
04. 07. 2018 14.56
0

Filmski studio Sony Pictures Entertainment je objavil video na YouTube, ki naj bi bil napovednik za film Khali the Killer. V resnici pa so objavili cel film. Tisoče ljudi je film pogledalo, preden je podjetje popravilo svojo napako in izdelek umaknilo iz spletne platforme.

90 minutni film je bil na ogled dostopen več kot šest ur. Javnost se je iz napake norčevala na družbenih omrežjih.

Nizkoproračunski film je pred tem pritegnil bolj malo pozornosti, saj je že doživel premiero v nekaterih delih Evrope. Predvajan je bil tudi na filmskih festivalih. Zato se odpira vprašanje, ali ni bila poteza podjetja namerno dejanje? Pred štirimi leti je podjetje visokoproračunski film The Amazing Spiderman 2 naložilo na svoj YouTube kanal v Južni Koreji. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Režiser filma Khali the Killer Jon Matthews se je pošalil iz dejanja podjetja. Napisal je, da je bil odgovoren za scenarij, režijo, produkcijo in montažo. Glede na to, kaj se je zgodilo Sonyju, bi moral sam prevzeti tudi nalaganje napovednika na splet.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394